• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim u utorak na sv. Antu u 9,00 s. i u četvrtak na Tijelovo u 18 s.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju u crkvi samo 2: 8,00 i 9,30 s., a treća na Borojevićima u 11,00 s., a i danas su u crkvi samo 2 sv. Mise: u 8,00 i 9,30 s., a treća na Baranama u 11,00 sati.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Mario Raguž sin Nikolin i Boje r. Obad iz Mandaljene, biskupija Dubrovačka i Marijana Jukić kći Franjina i Eve r. Đondraš iz Stoca naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 17. VI. 2017. u 18,00 sati.
 • U utorak,13. lipnja je sv. Ante zaštitnik Bačnika, Misa na Bačniku u 11 s., a prigoda za ispovijed prije Mise.
 • U utorak, 13. lipnja na sv. Antu je Dan Oslobođenja Stoca od Jugočetničke armije, ulazak HVO-a u Stolac. Sv. Misa Zahvalnica u Župnoj crkvi u 9,00 s., a prigoda za sv. ispovijed u 8,00 s., tada će i kip sv. Ante biti izložen pred oltarom za molitve i zavjete, a polaganje vijenaca i prigodni program kod Spomenika na Centru za sve hrvatske branitelje bit će poslije sv. Mise u 10,00 sati.
 • Budući smo pri kraju nastavne i vjeronaučne godine, bit će to i svečana sv. Misa-Zahvalnica za svršetak škole i Tebe Boga hvalimo, pa molim svu djecu Os. Šk. i mlade Sr. Šk. da sa svojim ravnateljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima budu na ovoj sv. Misi na sv. Antu. Sv. Misu pjeva Veliki zbor „Mladi“, pa molim pjevače da dođu na generalnu probu u utorak u 8,00 s., sat vremena prije sv. Mise.
 • Jedno upozorenje: Ljeto je pred nama, molim vas za pristojno odijevanje u crkvi.
 • U četvrtak, 15. lipnja je sv. Vid, zaštitnik Boljuni i Podosoja, sv. Misa u Boljunima u 11,00 s., a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • U četvrtak, 15. lipnja je Tijelovo-Brašančevo-Korosande, zapovjedna Svetkovina i crkvena i državna. Sv. Misa u 18,00 sati u crkvi, a imamo dobro i vanjsko ozvučenje. Poslije Mise tradicionalna procesija kroz Grad. Pozivam čitavu našu župu, a i vi potaknite svoje prijatelje i rodbinu iz svijeta. Neka djeca iz Vrtića dođu s tetama ili majkama, a djeca od I. do IV. razreda, posebno Prvopričesnici neka ponesu košarice s cvijećem, koje će posipati putom ispred Presvetoga, molim učitelje-ce da budu uza svoje razrede. A ostali razredi Os. Šk. također sudjeluju u procesiji, posebno Krizmanici. Molim sve ovogodišnje Prvopričesnike i Krizmanike da u četvrtak dođu u dvoranu Časnih sestara, Prvopričesnici u 16,30 s., a Krizmanici u 17,00 sati da se lijepo obuku kao za Prvu Pričest i Krizmu i tako će obučeni biti na sv. Misi na Tijelovo u prvim klupama, a u procesiji ići ispred Presvetoga obučeni dvoje po dvoje. Po našem Gradu bit će 4 oltara odakle će se obaviti blagoslov s Presvetim i blagoslov polja na sve 4 strane svijeta, a završni blagoslov u crkvi. Zamolit ćemo Policiju za uredovanje, Komunalno za čistoću, a naše momke za redare. Molim unaprijed da trgovine, lokali, kafići i sva poduzeća ne rade u vrijeme Mise i blagoslova od 18,00 do 20,00 s., jer to je veliki događaj u našemu gradu. Pokažimo se svi zreli i odgovorni na nacionalnoj i vjerskoj razini. Molimo odgovorne u Klubu da u 16,00 s. otvore Igralište za parkiranje, radi gužve. Svi ministranti neka budu u sakristiji obučeni u 17,30 sati. A ministrantski sastanak na Tijelovo u 17,00 sati. Generalna proba za sve pjevače Velikog zbora „Mladi“ na Tijelovo u 17,00 sati. Ovogodišnji Apostoli neka dođu u 17,00 s. u Dvoranu za mlade, gdje su se oblačili za Veliki Četvrtak, obući se i nositi u procesiji Baldakin, križ i baklje.
 • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s. i time završavamo sa župnim vjeronaukom.
 • U sljedeću nedjelju, nedjelja po Tijelovu-Brašančevu, sv. Misa na Borojevićima u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Cnak: u dnu crkve možete nabaviti novi broj CnaKa po cijeni od 3 KM. ima i o našoj župi i Glas Koncila po 2 KM.
 • Folklor: proba za sve folkloraše danas poslije Mise u 9,30 s., na sv. Antu u 8,00 s., na Tijelovo u 17,00 s. i u petak proba u 18,30 s. Naš stolački Folklor pozvan je u petak, 16. VI. u Čeljevo na „Večer folklora“ povodom Patrona župe. Generalna proba u petak u 18,30 s., autobus u 19,00 s., a nastupi u 20,00 s., poslije večera i druženje.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.