• Sv. Mise kroz tjedan u 18,30 s., osim četvrtka na Tijelovo u 18,00 s.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju u crkvi samo 2: 8,00 i 9,30 s., a treća je na Borojevićima u 11,00 s., a i danas su u crkvi samo 2 sv. Mise: u 8,00 i 9,30 s., a treća je na Baranama u 11,00 sati.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Draženko Vidić, sin Vidanov i Janje r. Puljić sa Stjepan Krsta, a nastanjen u Stocu, naša župa i Draga Perić, kći Mirkova i Antice r. Perić iz Rotimlje župa Rotimlja. ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno na Stjepan Krstu, u subotu, 28. V. o. g. u 18,00 sati.
 • U četvrtak, 26. svibnja je Tijelovo-Brašančevo-Korosande, zapovjedna Svetkovina i crkvena i državna. Sv. Misa u 18,00 sati u crkvi, a imamo dobro i vanjsko ozvučenje. Poslije Mise tradicionalna procesija kroz Grad. Pozivam čitavu našu župu, a i vi potaknite svoje prijatelje i rodbinu iz svijeta. Neka djeca iz Vrtića dođu s tetama ili majkama, a djeca od I. do IV. razreda, posebno Prvopričesnici neka ponesu košarice s cvijećem, koje će posipati putom ispred Presvetoga, molim učitelje-ce da budu uza svoje razrede. A ostali razredi Os. Šk. također sudjeluju u procesiji, posebno Krizmanici. Molim sve ovogodišnje Prvopričesnike i Krizmanike da u četvrtak dođu u dvoranu Časnih sestara, Prvopričesnici u 16,30 s., a Krizmanici u 17,00 sati da se lijepo obuku kao za Prvu Pričest i Krizmu i tako će obučeni biti na sv. Misi na Tijelovo u prvim klupama, a u procesiji ići ispred Presvetoga obučeni dvoje po dvoje. Po našem Gradu bit će 4 oltara odakle će se obaviti blagoslov s Presvetim i blagoslov polja na sve 4 strane svijeta, a završni blagoslov u crkvi. Zamolit ćemo Policiju za uredovanje, Komunalno za čistoću, a naše momke za redare. Molim unaprijed da prodavaonice, lokali, kafići i sva poduzeća ne rade u vrijeme Mise i blagoslova od 18,00 do 20,00 s., jer to je veliki događaj u našemu gradu. Pokažimo se svi zreli i odgovorni na nacionalnoj i vjerskoj razini. Molimo odgovorne u Klubu da u 16,00 s. otvore Igralište za parkiranje, radi gužve. Svi ministranti neka budu u sakristiji obučeni u 17,30 sati. A ministrantski sastanak na Tijelovo u 17,00 sati. Generalna proba za sve pjevače Velikog zbora „Mladi“ na Tijelovo u 17,00 sati. Ovogodišnji Apostoli neka dođu u 17,00 s. obući se i nositi u procesiji Baldakin, križ i baklje.
 • Krizmanici i ministranti 7.i 8. razreda koji idu u Travnik, sutra u ponedjeljak sastanak u župnoj dvorani u 19,30 s. poslije Mise.
 • Hodočašće u Travnik na grob Č. Sl. B. Petra Barbarića, četvrtak, 2. lipnja 2016.: Opširno sam najavio prošlih nedjelja, dva su autobusa već puna, put košta 20 KM., čujem da vas ima još zainteresiranih pa vas molim javite mi se danas ili do srijede na večer da mogu naručiti još jedan mali bus ili autobus, od srijede večeri dalje više ne primam, da mogu na vrijeme javiti i u Sjemenište. Polazimo u 5,00 s. ujutro, ponesite što za jelo do gore i odozgor, a u Sjemeništu imamo ručak… Idu pjevači, ministranti, krizmanici i dosta puka Božjega. Nadamo se da će nam o. biskup predvoditi sv. Misu. U Sjemeništu ćemo pogledati Film o Petru Barbariću i posjetiti travničku župnu crkvu. Ponijet ćemo… Ako je kome još što nejasno pročitajte na portalu naše župe.
 • U sklopu manifestacije SKP u ovom tjednu održat će se dvije kulturne večeri: jedna u utorak u 20,00 sati u O.Š. Stolac Prezentacija učeničkih radova, a druga u četvrtak, na Radimlji u 20,00 s. Vidoška pjesnička noć.
 • U srijedu, sam službeno u Zagrebu, a u župi me zamjenjuje naš don Damir Pažin.
 • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s. i tako isto i u sljedeću nedjelju.
 • U sljedeću nedjelju, nedjelja po Tijelovu-Brašančevu, sv. Misa na Borojevićima u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Cnak: u dnu crkve još možete nabaviti novi broj CnaKa po cijeni od 3 KM. i Radosne Vijesti po 2 KM.
 • Folklor: proba za sve folkloraše u dvorani u petak u 20,00 sati. Naš stolački Folklor pozvan je u subotu, 28. svibnja u Čeljevo na „Večer folklora“ povodom proslave Patrona župe. Generalna proba u subotu u 17,00 s., autobus u 17,30 s., okupljanje u Čeljevu u 18,00, a sv. Misa u 18,30 i Nastupi u 20,00 s., poslije večera i druženje.
 • Miroslav Škoro: u nedjelju, 5. VI. pjeva u Bijelom P. kod crkve u 21,00 s., a grupe i klape u 19,30 s., ulaznice su 5 KM, možete ih nabaviti vani pred našom crkvom danas i u nedjelju poslije sv. misa kod momaka iz grupe „Dobre vibracije“ iz B.P. koji kod nas pjevaju na Večeri Folklora prva večer Trodnevnice za Ilindan, 17.VII. na večer…
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.