• Sv. Mise kroz tjedan: pon., uto. i sri. u 18,30; čet. u 18,00; pet. u 19,00 i sub. u 17,00 s.

 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju u crkvi samo 2: 8,00 i 9,30 s., a na Borojevićima u 11,00 s.
 • U četvrtak, 30. svibnja je Tijelovo-Brašančevo-Korosande, zapovjedna Svetkovina i crkvena i državna. Sv. Misa i sv. Krizma u 18,00 s., a poslije Mise tradicionalna procesija kroz Grad. Skupit će se vjernici svih naših okolnih župa sa svojim svećenicima. Pozivam i čitavu našu župu. Neka djeca od I. do IV. raz. posebno Prvopričesnici ponesu košarice s cvijećem, koje će posipati putom ispred Presvetoga, molim učitelje-ce da budu uza svoje razrede. Po našem Gradu bit će 4 oltara odakle će naši župnici uime svih župa obaviti blagoslov s Presvetim i blagoslov polja na sve 4 strane svijeta, a Biskup na kraju. Zamolit ćemo Policiju za uredovanje, Komunalno za čistoću, a mlađe ljude i naše mladiće za redare. Molim unaprijed da prodavaonice, lokali, kafići i sva poduzeća ne rade u vrijeme Mise i blagoslova od 18,00 do 20,00 s., jer to je veliki događaj u našemu gradu. Pokažimo se svi zreli i odgovorni na nacinalnoj i vjerskoj razini. Molimo odgovorne u Klubu da otvore Igralište za parkiranje, radi gužve. Krizmanici i kumovi neka na Tijelovo budu kod crkve u 16,30 s., radi slikanja, a na svojim mjestima u 17,45 s., a svi ministranti u sakristiji obučeni u 17,30 s., pa će Biskup sa svećenicima i ministrantima doći u procesiji iz crkve na vanjski oltar, ako bude lijepo vrijeme.
 • U srijedu pred Tijelovo ispovijed Krizmanika, roditelja i kumova u crkvi u 18,00 s., a sv. Misa u 18,30 s., krizmanici neka dođu u 17,00 s. da snesu klupe pred crkvu, a generalna proba svega, poslije sv. Mise. Generalna proba za sve pjevače Velikoga zbora Mladi na Tijelovo prije sv. Mise u 17,00 sati.
 • Folklor: oba naša Folklora pozvana su u nedjelju u Vitinu za nastup, gener. proba u dvorani u 9,00 s., a polazak autobusa u 9,30 s., sv. Misa u Vitini u 11,00 sati, nastupi poslije sv. Mise.
 • Hum, danas je na Humu-Mostar, kod križa Središnje slavlje u Godini vjere. Sv. Misa u 17,00 s.
 • U sljedeću nedjelju, nedjelja po Tijelovu – Brašančevu, sv. Misa na Borojevićima u 11,00 s., a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Zborovanje Dječjih zborova hercegovačkih biskupija u Stocu povodom Godine vjere. U subotu, 1. lipnja održat će se veličanstveni skup Dječjih zborova u Stocu. Do sada se prijavio 21 Dječji zbor iz 18 župa, koji će doći u Stolac sa svojim župnicima i voditeljima. Očekujemo preko 800 djece. U 17,00 s. sv. Misa na vanjskom oltaru, koju predvodi u koncelebracji s ostalim svećenicima don Žejko Majić, gener. vikar iz Mostara. Poslije sv. Mise nastupaju Dječji zborovi na vanjskom oltaru s jednom pjesmom. Nastupaju i 3 naša Dječja zbora. Modra rijeka, Slavuji i Klapa 6. Pozivam čitavu župu u subotu u 17,00 s. na ovaj veličanstveni događaj. Autobusi će biti parkirani na pomoćnom Igralištu u Vidovu Polju, a molim odgovorne u Klubu da otvore i veliko Igralište za parkiranje malih auta.
 • Katolička nogometne liga: Naša župa Stolac osvojila je prvo mjesto u Trebinjskoj biskupiji, kao natjecatelji u MŽKNL u Hercegovini, te kao pobjednici i predstavnici Trebinjske biskupije idemo u petak, 31.V. u Šibenik na Završnicu malonogometnog turnira Crkve u Hrvata. Sv. koncelebriranu Misu u Šibenskoj katedrali u 19,00 s. predvodi Mons. Ante Ivas, biskup šibenski. Idem i ja kao župnik sa svojom ekipom i vraćam se iste večeri radi Zborovanja Dječjih zborova u subotu, 1. VI. u Stocu, a ekipe ostaju 3 dana u Šibeniku, te osim nogometa sudjeluju u mnogim drugim kulturno-športskim programima, a gostovat će kod njihovih mladih u Šibeniku.
 • Svibanjske pobožnosti još traju ovaj tjedan, pa se rado odazivajmo, a u petak večer završavamo, ja sam tu večer u Šibeniku, a mene s misom ovdje zamjenjuje don Damjan, zato je pobožnost u 19,00 s., a misa u 19,30 s.
 • U ovom tjednu su P.S. i P.N., u nedjelju ispovijedam prije sv. Misa, a u subotu je Zborovanje Dječjih zborova, pa dođite na ispovijed u srijedu večer s Krizmanicima, a u subotu se samo pričestite i tako ste obavili pobož. P.S.
 • Danas poslije sv. Mise u 8,00 s. roditeljski sastanak za roditelje i krizmanike u dvorani.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Sada ćemo izmoliti Molitvu za duhovna zvanja, koja se moli u svim našim župama!