• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim srijede, četvrtka i subote u 18,00 s.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju u crkvi samo 2: 8,00 i 9,30 s., a na Borojevićima u 11,00 sati.
  • U četvrtak, 7. lipnja je Tijelovo-Brašančevo-Korosande, zapovjedna Svetkovina i crkvena i državna. Sv. Misa i sv. Krizma u 18,00 s., a poslije Mise tradicionalna procesija kroz Grad. Skupit će se vjernici svih naših okolnih župa sa svojim svećenicima. Pozivam i čitavu našu župu. Neka djeca od I. do IV. Razreda, posebno Prvopričesnici, ponesu košarice s cvijećem, koje će posipati putom ispred Presvetoga, molim učitelje-ce da budu uza svoje razrede. Po našem Gradu bit će 4 oltara odakle će naši župnici uime svih župa obaviti blagoslov s Presvetim i blagoslov polja na sve 4 strane svijeta, a Biskup na kraju. Zamolit ćemo Policiju za uredovanje, Komunalno za čistoću, a mlađe ljude i naše mladiće za redare. Molim unaprijed da prodavaonice, lokali, kafići i sva poduzeća ne rade u vrijeme Mise i blagoslova od 18,00 do 20,00 s., jer to je veliki događaj u našemu gradu. Pokažimo se svi zreli i odgovorni na nacinalnoj i vjerskoj razini. Molimo odgovorne u Klubu da otvore Igralište za parkiranje radi gužve. Krizmanici i kumovi neka na Tijelovo budu kod crkve u 17,00 s., a na svojim mjestima u 17,45 s., a svi ministranti u sakristiji obučeni u 17,30 s., pa će Biskup sa svećenicima i ministrantima doći u procesiji iz crkve na vanjski oltar, ako bude lijepo vrijeme.
  • U srijedu pred Tijelovo ispovijed Krizmanika, roditelja i kumova u crkvi u 18,00 s., a sv. Misa u 18,30 s., krizmanici neka dođu u 17,00 s. da snesu klupe pred crkvu, a generalna proba svega poslije Mise, a generalna proba za sve pjevače i Folklor u srijedu u 20,30 s. i na Tijelovo prije sv. Mise, a danas za Folklor poslije Mise u 9,30 s.
  • Folklor: oba naša Folklora pozvani su u nedjelju u Vitinu za nastup, a autobus polazi u 12,00 s.
  • U sljedeću nedjelju, nedjelja po Tijelovu – Brašančevu, sv. Misa na Borojevićima u 11,00 s., a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
  • U subotu, 9. lipnja u 18,00 s. sv. Misa za Raguže, srodnike i prijatelje i za sve koji žele doći.
  • U nedjelju, 10. lipnja u Neumu blagoslov nove crkve i zvonika u 18,00 sati.
  • Danas poslije sv. Mise u 9,30 s. roditeljski sastanak za roditelje i krizmanike u crkvi.
  • Berlin: za prošli vikend 24. – 28. V. bio sam s našim Folklorom u Berlinu na Hercegovačkoj večeri Berlin 2012., a u nedjelju sam imao sv. Misu i propovijed u Berlinu u 11,30 s. za Hrvate katolike, koji žive u Berlinu, u koncelebraciji župnika fra Petra Čirke. Sv. Misu je pjevao naš Folklor. Bilo je lijepo, prenijeli smo im pozdrave čitave župe, a i oni su sve pozdravili.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.