• Sv. Mise kroz tj. u 7,00 s. ujutro, osim četvrtka na Tijelovo u 18 s., a u subotu nema mise, u Sarajevu smo.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju u crkvi samo 2: 8,00 i 9,30 s., a na Borojevićima u 11,00 s. a danas su u crkvi samo 2 sv. Mse: u 8,00 i 9,30 s., a na Baranama u 11,00 sati
 • U četvrtak, 4. lipnja je Tijelovo-Brašančevo-Korosande, zapovjedna Svetkovina i crkvena i državna. Sv. Misa u 18,00 sati u crkvi, a imamo dobro i vanjsko ozvučenje. Poslije Mise tradicionalna procesija kroz Grad. Pozivam čitavu našu župu, a i vi potaknite svoje prijatelje i rodbinu iz svijeta. Neka djeca od I. do IV. razreda, posebno Prvopričesnici ponesu košarice s cvijećem, koje će posipati putom ispred Presvetoga, molim učitelje-ce da budu uza svoje razrede. A ostali razredi Os. Šk. također sudjeluju u procesiji, posebno Krizmanici. Po našem Gradu bit će 4 oltara odakle će se obaviti blagoslov s Presvetim i blagoslov polja na sve 4 strane svijeta, a završni blagoslov u crkvi. Zamolit ćemo Policiju za uredovanje, Komunalno za čistoću, a naše momke za redare. Molim unaprijed da prodavaonice, lokali, kafići i sva poduzeća ne rade u vrijeme Mise i blagoslova od 18,00 do 20,00 s., jer to je veliki događaj u našemu gradu. Pokažimo se svi zreli i odgovorni na nacinalnoj i vjerskoj razini. Molimo odgovorne u Klubu da u 16,00 s. otvore Igralište za parkiranje, radi gužve. Svi ministranti neka budu u sakristiji obučeni u 17,30 sati. A ministrantski sastanak na Tijelovo u 16,30 sati. Generalna proba za sve pjevače Velikog zbora „Mladi“ na Tijelovo u 17,00 sati.
 • Hodočašće u Sarajevo na susret s Papom: Konačne napomene: Polazimo u subotu, 6. lipnja u 3,00 s. ujutro, kad i okolne župe, treba doći u 2,30 s. pred crkvu: završne napomene, molitva, slikanje i ulazak u svoje autobuse, koji će biti označeni brojevima, natpisom župe i papinim amblemima. Na Župnom portalu i na oglasnoj ploči imate Popis hodočasnika kako ste se javljali i tko je u kom od 6 autobusa. Ne možemo nositi drvenu tablu župe, pa ćemo ponijeti transparent od 6 m. i balone s natpisom župe, koji će nositi naši momci. U Sarajevo dolazimo do 7,00 s. ujutro i odatle pješice na Stadion do 9,00 s. Na ulazu će biti izvršen policijski pregled. U svakom autobusu ide po jedan policajac koji će biti u službi sigurnosti svakog hodočasnika, a angažirano je preko 5.000 policajaca. Sv. Misa u 11 s. Ponesite Osobne iskaznice ili putovnice, kabanice a ne kišobrane, suhu nekvarljivu hranu u papirnatoj ambalaži i vodu u plastičnim bocama, odjeću i obuću prikladnu, novca koliko je potrebno, ne nosite nikakve krute stvari. Ulaznice su stigle, a šalovi stižu, pa će biti podijeljeni u autobusima. A koji su se prijavili autima, a ide 15 malih auta, mogu danas ili ovih dana u Župnom uredu preuzeti ulaznice, a šalove kada dođu. Svih nas 320 smo zajedno na tribinama u polju A3 blizu oltara i mokrog čvora. Prijavilo se preko 60 tisuća vjernika, 800 autobusa, 40 nad/biskupa, 700 svećenika. Iz Hercegovine putuje preko 15 tisuća hodočasnika. Toliko za sada, ako bude još što, objavit ćemo prilikom polaska u subotu.
 • U sljedeću nedjelju, Raguži obilježavaju svoj Godišnji skup na Lastvi i blagoslov kapele u 14 s.
 • U sljedeću nedjelju, sv. Krizma na Aladinićima za župe Aladinići i Prenj u 11,00 sati.
 • U sljedeći četvrtak, na Radimlji u 20,00 s. promocija zbornika S.K.P. 2015.
 • U srijedu, u Stocu imamo Dekanatski sastanak za sve svećenike Stolačkog i Trebinjskog dekanata.
 • U ovom tjednu su PP. PS. i PN. ispovijedam pola sata prije sv. Misa, a kako sam u subotu u Sarajevu, ovoga puta koji obavljate pobožnost PS. dođite na ispovijed u PP. ili PN., jer u subotu nema Mise u crkvi.
 • Župni vjeronauk: danas redovito poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s.
 • U sljedeću nedjelju, nedjelja po Tijelovu-Brašančevu, sv. Misa na Borojevićima u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Cnak: u dnu crkve još možete nabaviti novi broj CnaKa po cijeni od 3 KM.
 • Folklor: proba za sve folkloraše u dvorani u petak u 20,30 sati.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Ruža Papac – G. Duboka, za pokoj njezine duše, pomolimo se! Oče naš