Vjeronauk kod crkve u slijedeću nedjelju – 20. studenoga
– Iza Mise u 8:00 sati:
• drugi (učionica folklora),
• treći (dvorana iza vanjskog oltara),
• četvrti (mala učionica),
• peti razred (u dvorani časnih sestara).
– Iza Mise u 9:30 sati:
• šesti i sedmi u dvorani iza vanjskog oltara
• osmi (učionica folklora)
– Deveti – krizmanici imat će vjeronauk u subotu u 18:30 sati

Vukovar i dan Hercegbosne: U četvrtak, 17. studenog u 18,30 sati, u Središtu kod spomenika obilježit ćemo „Dani sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrinje“ i trideset prvu obljetnicu „Dana uspostave Hercegbosne“ organizira se paljenje svijeća uspostave Hercegbosne.

Krizma i Prva pričest: Krizma će kod nas bit u nedjelju 11. lipnja 2023. u 11,00 sati, a Prva pričest u nedjelju 16. travnja na Mali Uskrs u 11,00 sati.

Obljetnica pjevačke skupine „Vidoštačka Kraljica“: Na svetog Martina, 11. studenoga pjevački zbor „Vidoštačka Kraljica“ obilježila je 26. obljetnice od osnutak. Čestitamo i zahvaljujemo: Čestitamo na obljetnici, a zahvaljujemo za svemu dobrom što ga „Kraljice“ čine u našoj župnoj zajednici.

Sveta Cecilija: Sveta Cecilija zaštitnica pjevača, slavi se 22. studenoga. U taj dan uz jutarnju Svetu Misu planiramo imati Svetu Misu i u 18,00 sati. Na Svetoj Misi u 18,00 sati okupiti će se pjevači naših zborova: „Vidoštačka Kraljica“, „Angelus“, „Elizej“ “Klapa” „Modra rijeka“ i Folkloraši. Poslije blagoslova svaki od zborova otpjevat će po jednu ili dvije pjesme. Uz Misno slavlje imat ćemo druženje u dvorani Župnog pastoralnog centra. Molio bih sve pjevačke skupine da se pripreme za nastup.

Dani Tropleta u Mostaru: U utorak, 15. studenoga u 19,00 sati u crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru organizira se povodom „Tropletovi dani“ nastupi bendova i klapa. U ime našega dekanata nastupit će „Djevojačka skupina Angelus“.

Krist Kralj u Hutovu: U slijedeću nedjelju uz redovitu trideset i četvrtu nedjelju kroz liturgijsku godinu slavi se i nedjelja Krista Kralja. Blagdan Krista Kralja je patron hutovske župe.

Dječji zbor – „Modra rijeka“: Probe dječjeg zbora „Modra rijeka“ bit će u subotom 10,00 sati.

Za crkvu: Nikola Marić s obitelji povodom smrti i pokopa supruge Cvije za Crkvu je dao 500,00 KM

Pokojnici: U proteklim danima umrli su opremljeni svetim sakramentima Cvija Marić i Sonja Marčić. Za njih ćemo se pomoliti…