Najnoviji župni oglasi!

 

17.N.K.G., 26. srpnja 2020. “A”

 

  • Svete Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s.; a danas 2 sv. Mise u crkvi i 3. u groblju Ober-Doluša u 11,00 sati.
  • Braćo i sestre! Neka ove današnje sv. Mise budu Mise zahvalnice Gospodinu Bogu za uspjeh naših Ilindanskih svečanosti u gradu, na Križevcu i kod crkve. Sve je hvala Bogu proteklo lijepo i svečano. Drago mi je da ste se mnogi ispovijedili, pričestili i da ste sudjelovali na sv. Misama i u ostalim svečanostima u čast sv. Iliji našem zaštitniku. Vjerujem da se i on s nama radovao na nebesima. RTV-HB imala je i televizijski i radijski izravni prijenos sv. Mise iz Stoca, i Laudato TV objavila je i na TV i na portalu naš Ilindan, a i neki drugi mediji. Svi koji su ovih dana boravili u Stocu i sudjelovali u Ilindanskim svečanostima otišli su zadovoljni. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću i doprinosima pomogli na bilo koji način, a Svemogući Bog po zagovoru sv. Ilije neka vas obdari svojim blagoslovom. Izišao je DVD od Ilindanske Mise, pa možete nabaviti kod Foto-studio „Sliko“ Stolac, Blagoslov Križnog puta na Križevcu i Ilindansko Misno slavlje možete pogledati i pročitati na našim Stolačkim portalima, a obavijesti sa slikama poslali smo i na nekoliko svjetovnih i crkvenih portala i tiskovina, pa možete i tamo čitati o Ilindanu u Stocu. Ponosni smo i na naš Križni put na Križevcu. Projektant Križnog puta: Forum 98 d. o o. Stolac kompletan projekt uradio je gratis. Nadzor Križnoga puta: Hercegovinainvest d. o. o. Stolac, također gratis, a i sve ostale službe, izvođači i sudjelovatelji puno su od sebe dali za ovaj naš Križni put. Hvala im! Za uspjeh svih Ilindanskih svečanosti i slavlja u Stocu, Bogu hvala!
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Marin Stanković, sin Mladenov i Mire r. Papac iz Stoca, naša župa i Dolores Guto, kći Milina i Mladenke r. Jurković s Borojevića-Greda, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 1. kolovoza o. g. u 18,30 sati.
  • U nedjelju, 2. VIII. je Gospa od Anđela, zaštitnica Dubrave, ali se po dogovoru premiče na subotu, 1. VIII., sv. Misa u groblju bit će u 11 s., a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
  • U ovom tjednu su PS. i PN., ispovijedam pola sata prije sv. Misa, Prvopričesnici, nemojte zaboraviti na PS., sv. ispovijed u 6,30 sati ujutro, a sv. Misa u 7,00 sati.
  • Danas su s nama pod sv. Misom u 9,30 s. četvorica naših hercegovačkih bogoslova i jedan sjemeništarac: Branimir Bevanda bogoslov u Sarajevu, Sven Skender bogoslov u Zagrebu, Gabriel Pavlović bogoslov u Sarajevu, Stipe Gabrić upisuje bogosloviju u Sarajevu i Daniel Raič 4. godina Sjemeništa u Zadru, pod sv. Misom svjedoči bogoslov Gabriel Pavlović. Bogoslovi sudjeluju s nama u sv. Misi čitanjima, molitvom i svjedočenjem o svome duhovnom pozivu, nakon čega očekujemo još veći duhovni uspjeh u našoj župi…. Hvala našim bogoslovima….
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.