Dan Trebinjsko – mrkanske biskupije: U nedjelju 25. rujna Trebinjsko – mrkanska biskupija slavi svetkovinu Svetoga Mihovila. Euharistijsko slavlje slavit će se u trebinjskoj katedrali u 12,00 sati. Povodom Dana Trebinjsko – mrkanske biskupije u župi Stolac u slijedeću nedjelju, 25. rujna bit će Misno slavlje u 8,00 i 9:00 sati.

Vjeronauk kod crkve: Zbog odlaska u Trebinje, slijedeće nedjelje, 25. rujna nećemo imati vjeronauka kod crkve.

Vjeronauk kod crkve danas – 18. rujna: Danas ćemo s vjeronaukom kod crkve započeti. Planiramo se susresti s vjeroučenicima, prozvati ih i podijeliti katekizme.

Kvatre – U tjednu su Jesenske kvatre. Jesenske kvatre dolaze u tjednu nakon 14. rujna i posvećene su molitvi za svećenička i redovnička zvanja te za izgradnju naše mladeži.

Folklorno društvo: U petak, 23. rujna u 18:00 sati u dvorani Folklora, svi oni koji imaju želju upisati se u Folklorno društvo neka dođu na razgovor i upis. Poziv se odnosi na sve srednjoškolce. Postoji ideja da se započne folklorni rad s dječjom skupinom. Za sada ćemo krenuti sa srednjom školskim uzrastom, a kasnije kad bude zgodno započet ćemo i s dječjim uzrastom.

Sv. Mihovil na Udori i sv. Terezija na Bjelojevićima: Bliže se svetkovine sv. Mihovila i sv. Terezije. Molio bih ukopnike groblja na Udori i Bjelojevićima da se organiziraju i očiste groblja

INJIGO: Ignacijevski duhovni pokret je popularne u Hercegovini. Voditelji pokreta i programa htjeli bi i župljane Stoca upoznati s programom. Sve one koji su voljni sudjelovati u programu INJIGO mole se da dođu u srijedu u 18:00 sati u župnu crkvu. U 18 sati slavit ćemo svetu Misu. Poslije Mise predavanja i upoznavanje s pokretom INJIGO.

Molitva kod spomen obilježja stradalim na Maslinama: U subotu, 24. rujna u 17:00 sati povodom obljetnice stradanja naših župljana na Maslinama sakupit ćemo se i pomoliti za njih.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Filip Moro sin Dragin i Ljilje r. Marijanović sa Crnića, župa Aladinići i uzima Ivanu Pažin kćer Stankovu i Zdravke r. Raguž. Vjenčanje predviđeno 23.9.2022. u 18:00 sati. Mladencima neka Bog blagoslovi brak.