Proba pjevanja: Dječji zbor „Modra rijeka“ imat će probu u subotu u 17:00 sati, a zbor srednjoškolaca u 19:00 sati.

Ljubinje: Ove godine u isti dan dolazi svetkovina Srca Isusova i sv. Ivan Krstitelj. Kod nas je bio običaj da se na uočnicu Srca Isusova ide u Ljubinje, ali ove godine u isti dan i sat slavi se sv. Misa uočnica povodom sv. Ivana Krstitelja na Stjepan Križu. Usklađujući Misna slavlja, stavio sam da u Ljubinje odemo u srijedu slaviti sv. Misu povodom Srca Isusova, a u četvrtak da idemo na Stjepan Križ povodom uočnice sv. Ivana.

Ljubinje: Autobus će poći u Ljubinje, u srijedu u 17:00 sati. Molio bih da se prijave svi oni koji mogu i žele poći. U Ljubine će treba ponijeti sa sobom vodu ili sokova za piće.

Ljubinje: Po dolasku u Ljubinje otići ćemo najprije u groblje, pa iz groblja u kapelicu i slaviti sv. Misu.

Stjepan Križ: Proslava sv. Ivana Krstitelja na Šćepan Križu bit će u četvrtak, na uočnicu, u 18:00 sati, a na Ivandan u 11:00 sati.

Kruševo: U Kruševu Misa povodom sv. Ivana Krstitelja bit će u 11:00 sati. Molio bih da se groblje i kapelica očiste.

Srce Isusovo: kod nas će Misa povodom Srca Isusova biti u 7:00 sati ujutro. Srce Isusovo je patron u slijedećim župama: Čeljevo, Crnač, Kongora, Potoci, Studenci, Šipovača – Vojnići.
– Studenci – Svetište Srca Isusova. Glavna Misa će bit u 19:00 sati.
– Čeljevo – sv. Misa u nedjelju 26. lipnja u 11:00 sati. Predvodi biskup Ratko.

Prvopričesnici – izlet – osvrt: U utorak, 14. lipnja išli smo s Prvopričesnicima na Pušišta. Bilo je ugodno biti s prvopričesnicima, a nadam se i prvopričesnicima s nama starijima…

Tijelovo – Tijelovska procesija – osvrt: Na Tijelovo imali smo Tijelovsku procesiju… Procesija je imala vrlo dobar odijek…

Zbor mladih – Elizej: U razmišljanju i traženju imena za zbor srednjoškolaca odlučili smo se na naziv „Elizej“. Htjeli smo da naziv ima pozadinu života proroka Ilije. Elizej je mlad čovjek, nasljednik Ilijin. Bio je to razlog da se opredijelimo za naziv „Elizej“. Sa zborom smo započeli raditi 5. veljače. Zbor predvodi Petra Terkeš. Od sada će se zvati zbor mladih „Elizej“.

Aladinići – krizma: Krizma na Aladinićima bit će u slijedeću nedjelju, 26. lipnja u 11:00 sati.

Trebinja – krizma: Krizma na Trebinji bit će u slijedeću nedjelju, 26. lipnja u 11:00 sati.

Mladi i radna mjesta preko ljetnih dana: Dobro je da mladi odu preko ljetnih dana negdje raditi i zaraditi koju kunu. Ali bilo bi dobro da svi župljani, tako i mladi za Ilindan planiraju biti u Stocu. Nemojte da se dogodi da se rastrčimo okolo, a da se u Stocu za Ilindan ne nađemo kao župna zajednica.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Nikola Matić sin Ivanov i Mile r. Bošković iz Stoca i uzima Ljiljanu Perić kćer Marinkovu i Ankice r. Šutalo. Vjenčanje predviđeno 25. lipnja u 18:00 sati. Mladencima neka Bog blagoslovi brak.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Dražen Karačić sin Berkin i Vesne r. Krešić iz Čeljeva i uzima Mariju Marić kćer Srećkovu i Mire r. Puljić iz Vidova Polja. Vjenčanje predviđeno 25. lipnja u 19:30 sati. Mladencima neka Bog blagoslovi brak.

Za crkvu: Povodom smrti i pokopa muža Ivana za crkvu je dala 300 maraka Dragica Trlin s djecom.