Najnoviji župni oglasi!

 

24. N. K. G., 13. rujna 2020. “A”

 

 • Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., kao i danas.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Vinko Jelčić, sin Željkov i Slađane r. Markota iz Stubice, župa Studenci i Karla Maslać, kći Mladenova i Nade r. Bošković iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u nedjelju, 20. rujna o.g. u 16,30 sati.
 • Jedna obavijest: Danas u nedjelju, 13. rujna u 19,00 s. u novosagrađenom biskupijskom centru u Mostaru kod Biskupije održat će se svečana Akademija i predstavljanje knjige biskupa Ratka „Pođite i propovijedajte“, a u ponedjeljak, na blagdan Uzvišenja svetog Križa, 14 rujna, pod svečanom sv. Misom u 11,00 s. u našoj katedrali u Mostaru bit će predaja biskupske službe i ustoličenje našega novoga biskupa msgr. Petra Palića. Pozivam vas sve, čitavu župu, koji god možete, pođimo na ova višestruka slavlja u Mostar. Danas pod ovim svetim Misama upućujemo zahvalne molitve Bogu za sve dobro koje je u ovoj mjesnoj Crkvi učinio po djelovanju biskupa Ratka, a neka je blagoslovljen hod Crkve u Hercegovini pod vodstvom novoga pastira Petra.
 • Tečaj priprave za kršćanski brak u Biskupijskom Centru u Stocu za sljedeći vikend. Zaručnici javljajte se!
 • CnaK: u dnu crkve još možete nabaviti posljednji br. CnaKa po 3 KM. i Radosna Vijest po 2 KM.
 • Današnje krštenje u 11,00 s.: Rita Čoko, Masline, rođ. u Mostaru, 22.VII.2020., prvo dijete roditelja Slaven Čoko i Mirela rođ. Perutina, kuma: Marija Pavlović. Čestitamo!
 • Kvatre: U sljedećem tjednu su jesenske kvatre: srijeda, petak i subota, to su dani posta, molitve, pokore i djela ljubavi. Kvatre su 4 puta u godini: proljetne, ljetne, jesenske i zimske, kad nas Crkva poziva na post i pokoru.
 • Još jedna obavijest: Naši župljani iz Boljuni ovih su dana podigli križ od 10 metara, na Šutalovoj Gradini poviše Boljuni. Što ih je na ovo potaklo? Naime, po pričanju starih nekad je u prošlosti slavljena sv. Misa na Gradini u vrijeme najezde gusjenica, nakon sv. Mise gusjenice su nestale. Evo, na ovaj spomen, danas imamo križ na Gradini. Po dozvoli biskupa Ratka križ će blagosloviti i sv. Misu slaviti s ostalim svećenicima i pukom Božjim stolački župnik u sljedeću subotu, 19. rujna 2020. u 11,00 sati. Svi zainteresirani dobro su došli na ovo slavlje!
 • Preminuo don Slavko Maslać, u subotu, 12. rujna 2020. u 6,00 sati ujutro u Rehabilitacijskom centru „Sveta Obitelj“ u Mostaru. Sprovod je predviđen u utorak, 15. rujna u 15,00 sati na Obaljenom groblju u Hrasnu. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.