Najnoviji župni oglasi!


26. N. K. G., 29. rujna 2019. “C” – Miholjdan

 

 

 • Sv. Mise kroz tjedan, u ponedjeljak u 7,00 s. ujutro, u ostale dane u 18 s. uz Gospinu pobožnost, osim subote. u 16 s.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 sati, a danas su samo 2 sv. Mise u crkvi: u 8,00 i 9,30 s., a treća sv. Misa na Udori u 11,00 s., povodom Miholjdana.
 • Ženidbeni oglasi 2:
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Perica Miljević, sin Andrin i + Mile r. Penava iz Štedrice, župa Topolo, bisk. Dubrovačka i Iva Proleta, kći + Nenada i Ljiljane r. Perić iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 5. listopada o. g. u 17,45 sati.
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Mirko Ljubić sin Stankov i Emilije r. Šaravanja iz Uzarića, župa Široki Brijeg i Ivana Vukić kći Mihina i Drage r. Perić iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 5. listopada o. g. u 16,45 sati.
 • Danas, 29. rujna je 53. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija.
 • U utorak, 1. listopada je sv. Mala Terezija, zaštitnica Bjelojevića, sv. Misa u Bjelojevićima u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Od utorka, 1. listopada počinje Gospin mjesec listopad: svaku večer u 18,00 sati bit će u našoj crkvi pobožnost Gospi: krunica, litanije i sv. Misa, a četvrtkom klanjanje Presvetom Sakramentu za duhovna zvanja i osobne potrebe. Krunicu predmole zajedno sva djeca Osnovne škole. Potičem sve na ovu pobožnost, posebno djecu i mlade te naše ministrante, čitače i pjevače „Modre rijeke“, svaku večer svi na pobožnost i na sv. Misu u 18,00 sati. Roditelji potaknite djecu da ne zaborave, a i vi im pokažite dobrim primjerom!
 • Mjesec listopad su naši biskupi proglasili Misijskim mjesecom, pa ćemo rado moliti za misije po čitavom svijetu, a organizirat ćemo pomoć za naše misionare.
 • U ovom tjednu je PP., PS. i PN. ispovijedam pola sata prije sv. Misa i Gospine pobožnosti.
 • Folklor: u petak, 4. listopada proba za sve Folkloraše u 14,30 sati u župnoj dvorani, a u 15,00 sati nastup pred crkvom za naše goste-posjetitelje koji će s Mediteranskog Sajma u Stocu doći posjetiti naš Muzej i Umjetničku galeriju kod naše župne crkve.
 • Župni vjeronauk: Školska i vjeronaučna godina je započela, a na Malu Gospu smo zazvali Duha Svetoga za blagoslov i sretan početak, a od sljedeće subote započinjemo i sa župnim vjeronaukom i odmah ćemo uključiti i vjeronauk za Prvopričesnike i Krizmanike da nam kasnije bude lakše. Podijelit ćemo vjeronauk na niže razrede (1.-5.) i više (6.-9.) razreda Osnovne škole, zatim svu djecu koja budu željela organizirat ćemo u tri sekcije: ministranti, pjevači i čitači, pa ćemo subotama imati i probe. Vjeronauci i probe trajat će u vremenu od 9-12 s., u 9,00 s. niži razredi, a u 10,00 s. viši razredi. Za prvi put molim svu djecu Osnovne škole da u sljedeću subotu dođu svi u župnu dvoranu u 9,00 sati na upoznavanje, prozivku, dogovor i raspored. Vjeronauk će držati Dumo i obvezatan je za sve učenike. Prvim nedjeljama planiramo kad stignemo i vjeronauk za mlade ili neke druge duhovne sadržaje, poslije treće sv. Mise. Neka sve bude s Božjim blagoslovom!
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.