Radimja: U slijedeću nedjelju, 29. svibnja u 12:00 sati imat ćemo sv. Misu i komemoraciju za žrtve Križnog puta na Radimlji. Program na Radimlji početi će u 11:45 s pjevanjem Himne i polaganjem vijenaca.

Radimlja – šator i sjedala: Organizirali smo za Radimlju četiri veća šatora, bit će dovoljno stolica za sjedenje.

Radimlja – dolazak: Molio bih da se na vrijeme dođe na Radimlju. Bilo bi dobro da u 11:30 bude svatko na svojem mjestu.

Radimlja – folkloraši: Za vrijeme pjevanja Himne i polaganja vijenaca folkloraši će biti okupljeni oko spomenika. Folkloraši neka budu u 11:15 kod spomenika. Poslije polaganja vijenaca neka pođu na pjevalište.

Radimlja – ministranti: Susret i dogovor sa svim ministrantima i proba ministriranja bit će u utorak iza svibanjske pobožnosti u crkvi.

Radimlja – pomoćna sakristija: Na Radimlji će biti jedan šator određen za sakristijski prostor. Ovo govorim zbog ministranata da imaju u vidu da će oblačenje za ministriranje i organiziranje procesije bit na Radimlji.

Radimlja – voda: Moguće je da će biti dovoljno vode pripremljene na Radimlji, ali bilo bi dobro da svatko ponese vodu od kuće.

Radimlja – pjevači: Povodom Mise na Radimlji pjevat će ujedinjeni pjevački zborovi: Katedrale iz Mostara, Blagaja – Bune, Rotimilje, Domanovića, Čapljine, Prenja i Stoca. Zborom će dirigirati don Dragan Filipović. Dolazak pjevača na Radimlju prema dogovoru sa zborovođom.

Radimlja – proba pjevanja: Probe pjevačkog zbora za Radimlju bit će u srijedu u 20:00 sati. Zavisno od uvježbanosti zborova; moguće je da poslije srijede bude dogovorena još koja proba.

Radimlja – Povodom Mise na Radimlji molio bih sve strukture župne zajednice i Grada da se uključe u što bolju pripremu Misnog slavlja i komemoracije.

Radimlja – lobiranje: Odbor za Radimlju učinio je proteklih dana više radnja za lobiranje i pozive na Radimlju. Pozivamo i vas, poštovani župljani da i vi budete u tjednu koji slijedi „Glas za Radimlju“. Pozovite i preporučite Misu na Radimlji.

Spasovo – Uzašaće – Križi: U četvrtak je blagdan Uzašašća – Spasovo – Križi. Misu ćemo imat u 18,30 sati.

Vjeronauk kod crkve: Vjeronauka u slijedeću nedjelju neće bit.

Dječji zbor – „Modra rijeka“: Probe dječjeg zbora „Modra rijeka“ bit će prema dogovoru s zborovoditeljicom.

Pjevanje za srednjoškolce: Pjevanje za srednjoškolce bit će prema dogovoru sa zborovoditeljicom.

Ministranti – Susret: Susret ministranata dekanata bit će u subotu 4. lipnja na Aladinićima.

Katja Šarac: Nastup komornog pjevačkog ansabla „Pro arte“ pod vodstvom profesorice Katje Šarac bit će u Stocu, u župnoj crkvi u četvrtak, 27. svibnja iza Mise na Spasovo.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Ilija Lukić sin Antin i Marijane r. Zubonja iz Vidova Polja i uzima Nataliju Jakovljević kćer Viktora Jakovljevića i Ivanke r. Dujmović, rođena na Čiovu – Trogir, župa sv. Jakov. Vjenčanje je predviđeno 28. svibnja u 17:00 sati. Neka Bog blagoslovi mladencima njihov brak.

Pokojnici: U prošlim danima, opremljena sv. sakramentima umrla je Zora Šutalo. Za nju ćemo se pomoliti.