Najnoviji župni oglasi!

 

3. Uskrsna nedjelja, 18. travnja 2021. “B”

 

 • Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim u petak na sv. Juru nema Mise u crkvi, na terenu sam.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00; 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
 • Danas pod sv. Misom u 9,30 s. pjevao je naš Mješoviti župni zbor „Mladi“, Zbor ove godine obilježava svoju 9. obljetnicu svoga postojanja i djelovanja. Zbor je osnovan i prvi put nastupio upravo na današnji dan, na 3. uskrsnu nedjelju, 22. IV. 2012. Sastavljen je od našega župnog Folklora i župnih pjevačkih skupina „Vidoštačka kraljica“ i „Angelus“, koje redovito pjevaju na sv. Misama u župi, a zbor „Mladi“ pjeva na svečanim sv. Misama za sve velike Svetkovine u našoj župi. Poslije sv. Mise u 9,30 s., u Dvorani za mlade, bit će prigodno čašćenje i druženje, držeći se svih uputa koje su na snazi. Čestitamo našemu Zboru!
 • U petak, 23. IV. je sv. Jure zaštitnik Ćora i Gornje Duboke, sv. Mise u Ćorama u 11,00 s., a u Gornjoj Dubokoj u 13,00 s., ispovijed prije sv. Misa, taj dan u župnoj crkvi nema sv. Mise.
 • Župni vjeronauk: u sljedeću subotu redovito u 9,00 s. niži razredi i Prvopričesnici, a u 10,00 s. viši razredi i Krizmanici, između vjeronauka rad po sekcijama.
 • Roditeljski sastanak za krizmanike i njihove roditelje bit će u sljedeću nedjelju, poslije sv. Mise u 8,00 sati.
 • Prvopričesnici: danas poslije sv. Mise u 9,30 sati vratite uredno Prvopričesničku robu.
 • CnaK: u dnu crkve još imate novoga broja CnaKa, pa nabavite po cijeni od 4 KM.
 • Jedna molba: Župa sv. Martina u Karlovcu, kojoj je župnik naš zemljak Hercegovac don Filip Pavlović, doživjela je značajan potres koji je posebno pogodio Sisak i Petrinju, ali nije ni ovu župu zaobišao, iako je ostala malo postrani, a posebno su oštećeni crkveni objekti. Mi smo iz Stoca uspostavili prijateljstvo s ovom župom i njihovim plemenitim župnikom. Oni su kod nas sa svojim župnikom gostovali 6. listopada 2018., a mi kod njih 4. i 5. svibnja 2019. tada smo ih posjetili naš Folklor i Dumo, gdje smo s njima slavili sv. Misu i nastupili poslije sv. Mise. Ostali smo jedni drugima u lijepoj uspomeni i to prijateljstvo želimo zadržati. E sada: „Na muci se poznaju junaci“, kaže naša narodna, pa bih volio i preporučio kada bi im uz molitve i duhovnu potporu, pružili i novčanu pomoć za popravak njihovih crkvenih zdanja. Sada će poslije sv. Mise 2 naša ministranta stati na plato pred crkvom, pa tko želi dati svoj prilog za ovu našu prijateljsku župu pogođenu potresom, neka stavi u košarice, a mi ćemo im u što skorije vrijeme predati naš dar. Unaprijed hvala svima!
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Ana Kovačević iz Stoca, za pokoj njezine duše, pomolimo se! Oče naš…