Najnoviji župni oglasi!


32. N. K. G., 10. studenoga 2019. “C”

 

 

  • Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim subote kad neće biti sv. Misa u župi, radi Hodočašća.
  • Sveta Misa u sljedeću nedjelju samo 1: u 11,00 sati, a danas su 3 sv. Mise redovito.
  • HKZ Troplet iz Mostara u suradnji s Biskupijskim centrom u Stocu i Župom Stolac organizira u subotu, 16. XI. dva predavanja u B.C. u Stocu: Prvo predavanja ima don Krešo Puljić u 17,00 sati „Značenje ženidbenog života s biblijskog gledišta“, Drugo predavanje ima prof. Mirjana Goluža u 18,00 sati „Odgovorno roditeljstvo i prirodno planiranje obitelji“. Nakon predavanja diskusija i razgovor. O svemu se možete više informirati na prigodnim plakatima, koji se nalaze na oglasnoj ploči. Pozivamo sve, napose mlade i mlade bračne parove…
  • Kraljice u 11,00 s.: Sutra u ponedjeljak, 11. studenoga naše „Kraljice“ obilježavaju 23. obljetnicu svoga postojanja i pjevanja, a svečano slave danas pod ovom sv. Misom u 11,00 sati. Kraljicama želimo dobar uspjeh i Božji blagoslov u pjevanju. Čestitamo!
  • CnaK: U dnu crkve imate novi broj Cnaka, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
  • Trogir: Na poziv trogirskog katedralnog župnika don Vinka Sanadera u srijedu, 13. studenoga o. g. imam sv. Misu i propovijed u Trogiru u katedrali u 19,00 sati na Uočnicu sv. Ivana Trogirskog, zaštitnika grada Trogira.
  • Hodočašće u Rijeku: U subotu i nedjelju, 16. i 17. studenoga o. g. hodočastimo u Riječku nadbiskupiju jednim autobusom, 61 hodočasnik. Sve pojedinosti imate na portalu naše župe, a sada nekoliko praktičnih napomena: u subotu ujutro budite svi u 3,30 sati kod župne crkve u Stocu gdje ćemo imati prozivku, molitvu, slikanje i ulazak u autobus. Iz Stoca krećemo u 4,00 sata ujutro. Ponesite važeći osobni dokument: hrvatsku putovnicu ili BH putovnicu ili Osobnu iskaznicu hrvatsku, ponesite prikladnu odjeću i obuću jer ćemo jednu večer i prenoćiti u Biskupijskom centru u Lovranu, ponesite hranu za puta da možemo izdržati do večere i nešto džeparca za usputnu kavu i suvenir na Trsatu. Na Trsat dolazimo od 12,00 do 13,00 sati gdje ćemo imati sv. Misu, prigodu za ispovijed i obilazak Svetišta. Sve ostalo imate na portalu naše župe. Mene u nedjelju zamjenjuje don Božo Goluža, pa će u našoj župnoj crkvi u sljedeću nedjelju biti samo jedna sv. Misa u 11,00 sati, a ja ću u nedjelju sv. Misu u 11,00 sati slaviti u Riječkoj nadbiskupiji u župi Turke s našim hodočasnicima i domaćinima, te njihovim župnikom don Josipom. Vraćamo se u nedjelju, nadamo se, do ponoća.
  • Župni vjeronauk: u subotu nema vjeronauka jer smo na Hodočašću.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.