Najnoviji župni oglasi!


7. N.K.G., 24.veljače 2019. “C“

 

 

 • Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Misa u sljedeću nedjelju, na Poklade, je samo 1 u 11,00 sati, objasnit ću poslije zašto, a danas je također samo 1 sv. Misa u 11,00 sati.
 • Jedna obavijest: U sljedeću nedjelju na Poklade, imat ćemo našega biskupa u gostima, pa će biti samo 1 sv. Misa u 11,00 s. za čitavu župu, koju će predvoditi o. biskup Ratko. Prošlih godina lijepo je uspjelo s bračnim parovima, dosta vas se odazvalo, što je znak da je bilo pogođeno, pa ćemo tako organizirati i ove godine. Pa neka u nedjelju, uz ostali puk Božji, dođu i svi bračni parovi iz župe, nije važno koliko ste godina u braku, najprije dođite na sv. Misu u 11,00 s., a onda poslije Mise o. biskup održat će upravo za vas predavanje ovdje u crkvi, a poslije predavanja navratit ćemo svi malo po običaju u našu župnu dvoranu s našim biskupom na zajedničko druženje, prigodno čašćenje i ugodan razgovor. Dakle pozivam vas sve, čitavu župu, dođite na sv. Misu u nedjelju u 11,00 s., a poslije sv. Mise predavanje za bračne parove, ali mogu ostati na predavanju i svi oni koji žele, a ostali su poslije Mise slobodni. Do sada smo običavali ovaj susret imati u Korizmi, ali kako biskup ove godine ne može u Korizmi, organiziramo susret u sljedeću nedjelju, na Poklade. Mješoviti zbor „Mladi“ neka bude na koru u 10,45 s., a ministranti obučeni u sakristiji u 10,30 s.
 • Mješoviti zbor „Mladi“: proba u petak u 19,00 sati na koru i u nedjelju u 10,30 sati u Dvorani za mlade.
 • Župni vjeronauk: redovito subotama u 9,00 i 10,00 sati, a između rad po sekcijama.
 • U ovom tjednu su PP.,PS. i PN. ispovijedam pola sata prije sv. Misa, a u nedjelju 1 sat prije.
 • Današnje krštenje u 11,00 s.: Matea Maria Raguž, Stolac, rođ. u Mostaru, 12. XI. 2018., treće dijete roditelja Ante Raguž i Anita r. Kordić, kuma: Andrijana Raguž. Čestitamo!
 • Cnak: U dnu crkve imate još novoga broja CnaKa, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
 • Tečaj za kršćanski brak u Stocu u Biskupijskom Centru, 29. 30. i 31. III.. Zaručnici, javljajte se!
 • KMNL Crkve u Hrvata: Ovih dana kreću natjecanja po Biskupijama. Danas naši momci igraju u dvorani u Čitluku: u 14,35 sati: Stolac-Sv. Petar i Pavao Mostar, ali naša župa kao prošlogodišnji Prvak svakako ide na Završnicu. Momci sretno i s blagoslovom!
 • Još jedna obavijest: U našem Biskupijskom Centru u Stocu, u sljedeći četvrtak, 28. veljače u 18,00 sati bit će predstavljanje knjige pjesama prenjske župljanke pokojne Ljiljanke Žilić „Upalimo svijeću“. Ljiljanka je umrla mlada, a iza sebe ostavila bogat rukovet spjevanih pjesama s različitih područja. Pjevala je i u zdravlju i bolesti, pjevala je kao vjernica, žena, supruga i majka. Njezine dvije prijateljice Tanja Puljić i Ana Palameta prepoznale su vrijednost Ljiljanine pjesničke ostavštine i pobrinule se da izađe knjiga i knjiga je izišla iz tiska. Knjigu će predstaviti po želji organizatora: don Ilja Drmić, župnik Vira i nekadašnji urednik CnaKa, don Mile Vidić, župnik Prenja i don Rajko Marković, stolački župnik. Očekujemo vas u četvrtak u 18,00 sati na ovoj prezentaciji. Dobro došli!
 • Danas je Dumo Rajko u Zagrebu s HKUD-om, ja ga zamjenjujem, don Ivan Marčić, pa ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, ostavite to kad Dumo dođe, a ako je što hitno, a da ja mogu obaviti, javite mi se poslije sv. Mise u sakristiji.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.