Najnoviji župni oglasi!


Mali Uskrs, 19. IV. 2020. “A”

 

 

 • Sv. Mise kroz tjedan govorit će se u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči, a i svima vam je rečeno kad će biti sv. Mise s vašim nakanama, prilikom upisa sv. Misa. Sv. Mise govore se svakim danom na vaše nakane, a vi se i kod svojih kuća možete pomoliti za svoje pokojne, a ako želite doći na sv. Mise i radnim danima, možete, samo se držite uputa nadležnih institucija, naša je crkva otvorena za vaše duhovne potrebe. Možete i telefonski naručiti sv. Misu, ako ste u nemogućnosti doći osobno.
 • Svete Mise u sljedeću nedjelju u našoj stolačkoj župnoj crkvi bit će 2: u 9,30 i 11,00 sati, a danas su također 2 svete Mise u našoj crkvi: u 9,30 i 11,00 sati.
 • Sveta Misa i u sljedeću nedjelju u 11,00 sati prenosit će se izravno iz Stoca na internetu preko naših stolačkih portala: Župa Stolac i Stolac.co i tako će biti svake nedjelje u 11,00 sati dok traje ova pandemija.
 • U četvrtak, 23. travnja je sv. Jure, zaštitnik Ćora i Gornje Duboke, ali zbog novonastale situacije sv. Mise neće biti slavljene po terenu, tako sam javio i župljanima, nego će sv. Misa biti u Stocu redovito u 7,00 sati ujutro.
 • U ovom tjednu trebala je, po dogovorenom, biti Maturantska sv. Misa, ali i Matura se odgađa do nekog pogodnijeg vremena.
 • Mnogi su mladenci odgodili i svoja vjenčanja do neke bolje prilike, što je sasvim i razumljivo, osim ako se ne slavi samo u krugu uže obitelji.
 • Obljetnica Velikog zbora „Mladi“: Spada u sljedeću nedjelju, 3. uskrsna, obilježavamo osmu obljetnicu Velikog zbora „Mladi“. Zbor je osnovan, 22. IV. 2012. na 3. uskrsnu nedjelju i pjeva pod svim svečanim svetim Misama u našoj župi.
 • Braćo i sestre, sve vas potičem izdržimo ovu trenutnu kušnju, sve je prošlo pa će i ovo, čuvajmo sebe i svoje bližnje, imajmo razumijevanja jedni za druge, gajimo zajedništvo, pogotovo obiteljsko, molimo se Bogu, pratimo duhovne programe i sv. Mise preko radija i televizije, a evo hvala Bogu i iz naše župe možete svake nedjelje u izravnom prijenosu pratiti pučke sv. Mise u 11,00 sati, pa ćemo i na taj način biti duhovno povezani, a sve potrebite oglase i upute Župnog ureda i ostalih crkvenih institucija možete pročitati na našem Župnom portalu, a na ostalim portalima pratite naredbe civilnih stožera i vladajte se po njima. Na sv. Mise možete također doći i radim danima i nedjeljama, poštujući odredbe nadležnih institucija sa svim objavljenim pravilima i obvezama. U svemu što mislite da vam dumo može pomoći, stojim na raspolaganju, kao i do sada.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise držeći se protokola.
 • Ovih dana umro je naš župljanin Vlado Perić iz Poprati, za pokoj njegove duše, pomolimo se! Oče naš…
 • I na kraju, danas na Mali Uskrs, svi zajedno i u crkvi i ispred malih ekrana, zapjevajmo našu najljepšu uskrsnu pjesmu „Kraljice neba“!