• Na svetkovinu Tri Kralja ili Vodokršće imat ćemo blagoslov soli i vode, a ujedno i na istoj svetoj Misi imat ćemo svečani blagoslov obitelji kako smo ranije i najavili. Stoga vas još jednom molim razglasite to svima i dođite na tu svetu Misu i povedite svoju obitelj i susjede jer vas ne želim ostaviti u Novoj Godini bez Božjeg blagoslova.
• Molim očeve i majke kada se vrate svojoj kući da blagoslove članove koji nisu bili na svetoj Misi i da poškrope svoju kuću. Također molim vas koji ćete doći da onima koji ne mogu izaći iz kuće i doći ovdje ponesete malo soli i vode i blagoslovite i poškropite njih i njihove domove.

• Na dnu crkve ostavit ćemo dovoljan broj kalendara, sličica i koverti koje možete ponijeti svojim kućama. U tim kuvertama ima jedan papirić na koji se treba upisati ime domaćina ili obitelj i za što domaćin ili obitelj daje: za crkvu (toliko), redovinu, ili kruh sv. Ante. Ovo je puno lakši način i vama, a i meni da ne pravimo veliku gužvu u uredu za izmirivanje godišnjih obveza. Ako možete i koliko možete napišite u kuvertu i donesite kad budete dolazili na svetu Misu. Unaprijed vam zahvaljujem na razumijevanju i na otvorenom srcu za crkvene i svećenikove potrebe.

• Sveta misa s blagoslovom soli, vode i obitelji na Tri Kralja bit će samo u župnoj crkvi u 11 sati.

• Misne nakane, koje upisujete na termine kroz godinu; molim vas, da popunjamo termine samo za prvi mjesec. Također vas molim da svete Mise koje planirate za prvi mjesec upišete danas iza Sv. Misa, na Tri Kralja i na Krštenje Gospodinovo.

• Također vas molim da ako netko ima dogovoreno vjenčanje ili krštenje kroz prvi i drugi mjesec, neka zovne na župni ured pa da provjerimo je li upisano. Oni koji se planiraju vjenčati izašao je raspored tečajeva za brak, a također bilo bi dobro da svoje termine zauzmete što prije!

NEKA VAM BOGORODICA DJEVICA MARIJA U NOVOJ GODINI DONESE OBILJE MIRA SVOGA SINA I NEKA GA PORODI U SVAKO VAŠE SRCE!!!

SVETE MISE OD 2. 1. DO 8. 1.

2. 1. (PONEDJELJAK)
Sv. Misa u 8 sati

3. 1. (UTORAK)
Sv. Misa u 8 sati

4. 1. (SRIJEDA)
Sv. Misa u 8 sati

5. 1. (ČETVRTAK)
Sv. Misa u 8 sati

6. 1. (PETAK)
TRI KRALJA
(Blagoslov soli i vode i svečani blagoslov obitelji)
Sv. Misa u 11 sati

7. 1. (SUBOTA)
Sv. Misa u 8 sati

8. 1. (NEDJELJA KRŠTENJA GOSPODINOVA )
Sv. Misa u 8 sati
Sv. Misa u 9:30 sati
Sv. Misa u 11 sati