Adventski turnir - Stolac 2018.
U adventsku subotu, 22. prosinca 2018. u 15,00 sati u Športskoj dvorani u Stocu, odigran je „Treći pozivni Adventski turnir Stolac 2018.“ u organizaciji stolačke mladeži.

Nastupilo je 7 ekipa:

  1. UG Inicijativa Stolac
  2. Selo Veselo – Vidovo Polje
  3. Poprati
  4. Vidovo Polje
  5. Dom Zdravlja Stolac
  6. Ma-Com Hodovo
  7. HKUD Stolac

Turnir je započeo zajedničkom molitvom u Dvorani u 15,00 sati, koju je predvodio i na početku sve ekipe pozdravio i blagoslovio stolački župnik don Rajko. Zatim je Marko Raguž, predsjednik organizacijskog odbora otvorio Turnir i natjecanje je započelo.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa:
UG Inicijativa Stolac, koja je dobila prikladan pehar namjenjen pobijedničkoj ekipi. Nakon Turnira podijeljene su i ostale nagrade i pehari, koje je podijelio stolački Načelnik, tako da su sve ekipe bile zadovoljne. 
Ovogodišnji turnir je protekao u fer i korektnoj igri te lijepom i prijateljskom druženju na Centru grada, što je za svaku pohvalu. Nadamo se, da će ovaj Advenstki turnir postati tradicija u našem gradu.

Poslije podjele pehara i nagrada, sve su se ekipe okupile u stolačkom restoranu „Sampjero“ gdje je u 20,00 sati svečanu večeru i sve nazočne blagoslovio i pobjednicima čestitao stolački Dumo. Druženje se nastavilo do kasno u noć u lijepoj prijateljskoj i športskoj atmosferi. Kako je lijepo kad ovakva druženja prođu u lijepom zajedništvu sa željom da se opet uskoro što ovako lijepo dogodi u našem gradu na Bregavi.