Prije 60 godina, 13.02.1962. Grgo Maslać i Vinka rođena Raguž sklopili su kršćanski brak u crkvi Svetog Ilije u Stocu. Na križu pred Bogom i svjedocima zakleli se u vjernost do groba.
U radosnom braku rodii su četvero djece (Mladen, Blaženka, Ivanka, Ivanko), dvanaestero unučadi, osmero praunučadi i deveto na putu.

Težak život i životne borbe prolazili iz dana u dan, ali kako uvijek kažu, uz Božiju pomoć stvorili svoje malo carstvo!

Na isti datum, točno poslije 60 godina u istom gradu i istoj crkvi, Grgo i Vinka su u Misnom slavlju u 11 sati obilježili svoj Dijamantni jubilej 60 godina braka. Misu je predvodio don. Rajko Marković. Don Rajku zahvaljujemo na lijepim riječima upućenim našim jubilarcima. Liturgijska čitanja navijestili su Grgini i Vinkini unuci. Rodbina, prijatelji i mnogi uzvanici svojom prisutnošću krasili su Misno slavlje i cijeli Grgin i Vinkin slavljenički dan.

Gospodine, hvala ti za 60 godina kršćanskog braka i vjernosti naših dragih Grge i Vinke. Pomozi im na njihovom putu vjere, nade i ljubavi i obdari ih svakim blagoslovom nebeskim i zemaljskim. Hvala ti za djelotvornu ljubav i blagoslov, koji si iskazao Grgi i Vinki u 60 godina njihova zajedničkog života, darujući im njihovu djecu, unuke i praunuke. Svima im udijeli zdravlje duše i tijela.’

Oče i majko, bako i djede, prabako i pradjede HVALA vam od srca za sve što ste učinili, što činite za sve nas. Neka vas i dalje čuva dragi Bog, ljubite se i pazite kao što ste i do sada. Vole vas vaša djeca, unuci i praunuci.

U ime cijele obitelji zahvalna unuka Zora.