Hodočašće u Rim u Godini VjereHodočašće u Rim u Godini Vjere: Organizira se biskupijsko hodočašće u Rim na grobove apostolskih prvaka Petra i Pavla od 6. do 11. listopada ove godine. Putujemo autobusom i brodom. Posjetit ćemo Rim, Asiz i Loreto. Susresti se sa Svetim Ocem Benediktom XVI., slaviti mise u bazilikama apostolskih prvaka, na grobu sv. Petra ispovjediti vjeru u Isusa Krista i vjernost Svetoj Crkvi, hodočastiti svetim mjestima, posjetiti mnoge znamenitosti. S nama će hodočastiti otac biskup i vjerujemo lijep broj svećenika.

Za očekivati je da će ovo hodočašće biti brojnije, valja nam sada znati koliko bi nas bilo radi smještaja u Rimu. Nadamo se da cijena hodočašća ne će prijeći 500 KM. (260 €). Rok prijave je do 31. siječnja (ovog mjeseca). Ove bi nam prijave bile orijentir radi rezervacija i smještaja u Rimu.

Potičem vas, tko god može i želi hodočastiti u Rim i sveta mjesta po Italiji u ovoj Godini Vjere, javljajte se ovih dana, a vjerojatno će poći i Dumo s vama. Možete se prijaviti osobno, bračni parovi, stariji, mlađi, nema ograničenja, tko god želi, samo da imaš potrebit dokument. Za sada ne treba uplata, samo prijava i upis, ali sigurno, tako da možemo na tebe računati. Hvala!