Katolička malonogometna liga Hercegovačkih biskupija 2013.U nedjelju, 1. prosinca 2013. počela je jesenska Katolička malonogometna liga Hercegovačkih biskupija u Čitluku u Športskoj dvorani u kojoj sudjeluje i naša župa Stolac od samog početka. Župnik don Rajko se odmah od početka svesrdno uključio u KMNL i trajna je potpora stolačkim momcima, pa ih je i sada na početku sve blagoslovio i zaželio im dobar uspjeh uz lijepo ponašanje što inače resi stolačku momčad.

Ove godine u KMNL iz stolačke župe uključilo se 15 momaka kako i predviđa protokol igre: Nikola Vujnović voditelj, zatim Slaven Pažin, Željko Marković, Marko Raguž, Darko Raguž, Boris Katičić, Goran Moro, Bojan Perić, Ivan Perić, Goran Bošković, Ivan Šutalo, Josip Bošković, Mario Marić, Ilija Subašić i Nikola Katić.

Prvu utakmicu Stočani su igrali u 13,30 sati u Čitluku sa župom Čerin i dobili momke iz Čerina s 4:1. Drugu utakmicu odigrali su također u Čitluku u 14,50 sati s momcima iz župe Studenci i njih dobili s 4:0 razlike.

Katolička liga se izgleda dobro zahuktala i evo Stočani su se vrlo dobro snašli u samom početku i pobrali dobre rezultate na ponos svoje župe Stolac. Katolička malonogometna liga je osnovana prvenstveno radi druženja i zdrava života naših momaka ali i rezultat je bitan.

Naši stolački momci su se pokazali kvalitetni u igri ali i u ponašanju, pa su već dobili i pehar za prvo mjesto u fair-play igri, koji s ponosom čuvaju. A ovoga ljeta 2013. sudjelovali su u Šibeniku kao predstavnici Trebinjske biskupije na Završnici malonogometnog turnira Crkve u Hrvata , što je znak da Stočani imaju i talenta i takta u malom nogometu. Nastavljamo igru dalje u dobrom raspoloženju i zajedničkom športskom druženju.