Božićni koncert u Stocu 2011.U četvrtu nedjelju Došašća, 18. prosinca ove godine u 1600 sati održat će se u Stocu tredicionalni Božićni koncert svih stolačkih i susjednih župa, Domanovića, Prenja. Aladinića, Rotimlje i Stoca. Koncert će biti na Centru grada kod božićnih Jaslica. Svi sudjelovatelji u Koncertu doći će pola sata prije na Centar, a svi ostali do 1600 sati. Na Centru će se svaka župa predstaviti okupljenom mnoštvu preko župnih pjevačkih zborova koji će otpjevati po dvije bižićne pjesme.

Ako budemo imali i goste sa strane rado ćemo ih uključilti u naš program. Zatim će se čuti i „ Božićno veselanje“ stari način slavljenja Božića kroz pjesmu, svojstven samo stolačkom kraju. Poslije službenog programa stolački župnik don Rajko Marković zazvat će Božji blagoslov na čitav grad i okupljeni Božji narod, čime će službeno završiti prigodni program. Nakon svečanog blagoslova bit će upriličen spektakularni „vatromet“, koji će sigurno obradovati sve nazočne.

Poslije službenog programa nastavit će se druženje i slavlje svega okupljenoga puka Božjega u gradu na Bregavi. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se u nedjelju u 1600 sati pridruže ovom sveopćem slavlju Božića katoličkog puka stolačkoga kraja. Dobro došli!