Mala Gospa u Stocu 2012.Pred nama je Mala Gospa, pa ćemo se za ovu našu župnu svečanost pipremiti trodnevnicom i sv. ispovijedi djece, mladih i odraslih, a svaku večer će ispovijedati po 2-3 svećenika sa strane. U srijedu u 18,30 s. je ispovijed školske djece Osnovne škole na početku Školske i vjeronaučne godine, a u 19,00 sati za sve pobožnost Gospi: krunica, litanije i sv. Misa, a pjevaju Dječji zborovi: Modra Rijeka i Slavuji.

U četvrtak u 18,30 s. je ispovijed školske mladeži Srednjih škola i ostalih, a u 19,00 s. za sve pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Djevojačka skupina Vidoštačka Kraljica, a u petak, koji je ujedno i Prvi petak, u 18,30 s. je ispovijed za odrasle, treća večer trodnevnice Uočnica Male Gospe, ovo je ujedno i Gospojinska ispovijed, a u 19,00 s. pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Pjevačka skupina mladih Angelus. Pod ovom sv. Misom bit će blagoslov majki i očeva s malom djecom, pa neka sve majke i očevi s malom djecom dođu u petak na Misu u 19,00 s. Poslije Mise bit će svečana zavjetna procesija s upaljenim svijećama oko naše župne crkve do Gospine špilje i pred Špiljom blagoslov majki i očeva s djecom i završetak slavlja, pa dođite u što većem broju i ponesite svijeće.

U subotu, 8 rujna je dakle Mala Gospa suzaštitnica naše župe. Svečana sv. Misa samo jedna za čitavu župu bit će u 11,00 sati. Sv. Misu predvodi Fra Stipe Marković, župnik župe Sv. Petra i Pavla- Mostar. Misu pjevaju zajedno svi naši zborovi.

Poslije Mise čašćenje uz pjesmu i razgovor pod našom starom lipom.