NAJAVA: 8 rujna je Mala Gospa suzaštitnica naše župePred nama je Mala Gospa pa ćemo se za ovu našu župnu svečanost pripremiti trodnevnicom i sv. ispovijedi djece, mladih i odraslih, a svaku večer ispovijedaju po 2 svećenika sa strane, pa ovako:

Subota: koja je ujedno i Prva subota u mjesecu, u 18,30 s. ispovijed školske djece Osnovne škole na početku Školske i vjeronaučne godine, a u 19,00 sati za sve pobožnost Gospi: krunica, litanije i sv. Misa, pjeva Dječji zbor „Modra Rijeka“. Napominjem Prvopričesnicima ispovijed za Prvu subotu.

Nedjelja: koja je ujedno i Prva nedjelja u mjesecu, u 18,30 s. ispovijed školske mladeži Srednjih škola i ostalih, a u 19,00 s. za sve pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Djevojačka skupina „Vidoštačka kraljica“. Budući je Prva nedjelja, ispovijedam i pola sata prije jutarnjih sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati.

Ponedjeljak: u 18,30 sati ispovijed za odrasle, treća večer trodnevnice Uočnica Male Gospe, ovo je ujedno i Gospojinska ispovijed, a u 19,00 s. pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Djevojačka skupina „Angelus“. Pod ovom sv. Misom bit će blagoslov majki i očeva s malom djecom, pa neka sve majke i očevi s malom djecom dođu u ponedjeljak na Misu u 19,00 s. Poslije Mise bit će svečana zavjetna procesija s upaljenim svijećama oko naše župne crkve do Gospine špilje i pred Špiljom blagoslov majki i očeva s djecom i završetak slavlja, pa vas molim dođite u što većem broju i ponesite svijeće.

U drugi utorak, 8 rujna je Mala Gospa suzaštitnica naše župe. Svečana sv. Misa samo jedna za čitavu župu bit će u 11,00 s., sv. Misu predvodi: Don Ivan Perić, župnik Cima i Ilića – Mostar. Misu pjeva „Veliki zbor Mladi“, a ministranti doći u 10,30 s. Poslije Mise čašćenje uz pjesmu i razgovor pod našom starom lipom.