NAJAVA: BISKUP RATKO PERIĆ ĆE SLAVITI MISU I ODRŽATI PREDAVANJE ZA SUPRUŽNIKE U STOCU U sljedeću nedjelju imat ćemo našeg biskupa u gostima, pa će biti samo 2 sv. Mise: u 8,00 i u 17,00 s., ovu Misu u 17,00 s. predvodit će nam o. biskup Ratko.

Prošlih godina lijepo je uspjelo s bračnim parovima, dosta vas se odazvalo, što je znak da je bilo pogođeno, pa ćemo tako organizirati i ove godine. Pa neka u nedjelju dođu svi bračni parovi iz župe, nije važno koliko ste godina u braku, najprije dođite na sv. Misu u 17,00 s., a onda poslije Mise o. biskup održat će upravo za vas predavanje ovdje u crkvi, a poslije predavanja sve vas dumo poziva u župni kafić na čašicu pića i druženja s našim biskupom, a poslije toga svi na kavu u grad ispod ruke, da vas mine želja mladih dana.

Dakle pozivam vas sve, čitavu župu, koji možete, dođite na ovu sv. Misu u nedjelju u 17,00 s., a poslije sv. Mise predavanje samo za bračne parove, a ostali su poslije Mise slobodni. Prije podne samo jedna sv. Misa u 8,00 s., za one koji ne mogu doći po podne.