NAJAVA: Biskup Ratko Perić će slaviti sv. misu i održati predavanje za supružnike u StocuU sljedeću nedjelju 14. veljače 2016. godine imat ćemo našega biskupa u gostima, pa će biti samo 1 sv. Misa u 11,00 s., koju će predvoditi o. biskup Ratko.

Prošlih godina lijepo je uspjelo s bračnim parovima, dosta vas se odazvalo, što je znak da je bilo pogođeno, pa ćemo tako organizirati i ove godine, ali umjesto večernje sv. Mise bit će pučka sv. Misa u 11,00 s. kako ste mnogi predložili da je tako bolje.

Pa neka u nedjelju dođu svi bračni parovi iz župe, nije važno koliko ste godina u braku, najprije dođite na sv. Misu u 11,00 s., a onda poslije Mise o. biskup održat će upravo za vas predavanje ovdje u crkvi, a poslije predavanja ako bude lijepo vrijeme zadržat ćemo se malo vani pred crkvom s našim biskupom uz čašćenje i ugodan razgovor, a ako bude kiša imamo župnu dvoranu.

Dakle pozivam vas sve, čitavu župu, dođite na sv. Misu u nedjelju u 11,00 s., a poslije sv. Mie predavanje samo za bračne parove, a ostali su poslije Mise slobodni