Grob Kardinala StepincaBiskupijsko hodočašće u Zagreb na grob Bl. Kardinala Alojzija Stepinca, 3 ožujka 2018. u sljedeću subotu: Putujemo u tri autobusa sa 150 hodočasnika i s našim folklorom, u povratku ćemo posjetiti grob pokojnog predsjednika dr. Franje Tuđmana na Mirogoju, javljajte svojima po Zagrebu i pozovite ih na ovaj susret.

Očekuje se veliki broj autobusa i hercegovačkog puka, jer je ovo hodočašće čitave Hercegovine. Sv. Misu predvodi naš biskup Ratko u koncelebraciji nas hercegovačkih svećenika.

Ponesite hranu i piće za puta, putovnice, džeparac i osobne stvari. Putujemo Autocestom Bijača-Lučko Zg. i stajemo usput po dva puta na odmorištima. Svi dođite pred crkvu s petka na subotu u ponoća, tu ćemo napraviti prozivku i pročitati tko ide u koji autobus, a kako se tko javljao tako i ide u taj autobus, ne ulazite u autobuse dok se pred crkvom o svemu ne dogovorimo i blagoslovimo putovanje. Izgleda da će se i vrijeme u subotu popraviti, a ako bude kakvih izmjena koje će nam javiti iz Biskupije, objavit ću ih u petak na Križnom putu i na Župnom portalu.

Program u Zagrebu: 10,30 pokorničko bogoslužje i prigoda za sv. ispovijed, u 11,30 s. svečana sv. Misa, poslije Mise zajedničko druženje pred katedralom, pa slobodno vrijeme i u 15,00 s. polazak ispred katedrale.