NAJAVA: Biskupovo predavanje za bračne parove iz naše župeU sljedeću nedjelju imat ćemo našeg biskupa u gostima, pa će biti samo 2 sv. Mise: u 800 i u 1700 sati. Ovu Misu u 1700 s. predvodit će nam o. biskup Ratko. Prošle 2 godine lijepo je uspjelo s bračnim parovima, dosta vas se odazvalo, što je znak da je bilo pogođeno, pa ćemo tako organizirati i ove godine. Pa neka u nedjelju dođu svi bračni parovi iz župe, nije važno koliko ste godina u braku i to baš svi parovi, najprije dođite na sv. Misu u 1700 s., a onda poslije Mise o. biskup održat će upravo za vas predavanje ovdje u crkvi.

Poslije predavanja sve vas dumo poziva u naš župni kafić, u Dvoranu za mlade na čašicu pića i druženja s našim biskupom, a poslije toga svi na kavu u grad ispod ruke, da vas mine želja mladih dana.

E, pa je li ovo fino? Pa nemojte doći? Dakle pozivam vas sve, čitavu župu, koji možete, dođite na ovu sv. Misu u nedjelju u 1700 s., a poslije Mise predavanje samo za bračne parove, a ostali su poslije Mise slobodni.

Prije podne samo rana sv. Misa u 800 s. za one koji ne mogu doći popodne, a za naše mlade ćemo nekom drugom zgodom.