NAJAVA: Hodočašće u Vepric 5. svibnja 2018.Kad smo išli u Zagreb na Stepinčev grob obećao je Dumo da ćemo u svibnju hodočastiti u Gospino Svetište Vepric kod Makarske. Obećano-izvršeno!

U prvu subotu u svibnju, 5. svibnja za 20 dana hodočastimo u Vepric gdje ćemo jedno poslijepodne provesti u Svetištu.

Polazak autobusima iz Stoca u 10 s., pa na Bijaču autocestom, odmorište Rašćane Gornje, dolazak u Vepric od 12,30 do 13,00 s.: Križni put, zatim osobne pobožnosti, zavjeti, molitve, paljenje svijeća, nabavka suvenira, Pokorničko bogoslužje predvodi i propovijeda uz tumačenje Svetišta don Alojzije, svećenik iz Svetišta, prigoda za ispovijed ispovijeda Dumo i 2 svećenika iz Svetišta don Alojzije i don Mijo, časna Alojzija predmoli zajedničku krunicu, Sv. Misa, poći će naši pjevači i ministranti, ponesite uza se hranu i piće pa ćemo poslije Mise zajednički blagovati u blagovaonici Svetišta.

Polazak iz Svetišta, Posjet Makarskoj: katedrala, pa kava na rivi, polazak iz Makarske obalom, posjet Pločama novoj crkvi na obali i povratak preko Metkovića i Doljani u Stolac do 21,00 s. Put košta 20 KM. upise i uplate primamo odmah od danas, pripremite putovnice BiH, HR. ili O.I. hrvatsku. Ovo će biti jedna lijepa svibanjska subota za odmor i duše i tijela. Potičem, javljajte se…!