Najava Ilindana 2012.Braćo i sestre! Pred nama je Ilindan, naš najveći župni blagdan Patron župe i Dan grada i općine. Kulturno – športski programi su veće počeli, a Trodnevnicu i Ilindansko slavlje najavit ćemo detaljnije u sljedeću nedjelju.

Utorak, 17. VII. poslije sv. Mise u 20,00 sati održat će se 9. Večer Folklora na Vanjskoj pozornici kod naše crkve u kojoj će sudjelovati 12 Društava od Dubrovnika, preko Stoca do Zagreba.

Poslije službenog programa nastupit će naši dragi gosti: Bend „Modra Rijeka“ s Bune. Molim sve članove oba naša Folklora, te sve naše dobre domaćice da tu večer donesu: kolača, pite, uštipaka, kiflica i svega čega se sjete, da uz ostale sponzore počastimo naše goste, a ako ostane i sve ostale na skupu.

Petak, 20. VII. – ILINDAN, blagoslov kipa sv. Ilije, posvetnu molitvu i svečanu sv. Misu u 11,00 s. predvodi: Mons. dr. Dražen Kutleša biskup porečki i pulski. Poslije Mise pučko slavlje, a na večer na Ilindan opet pred crkvu u 21,00 sat na Koncert. Trebao je pjevati Dražen Zečić, obećao je i lani ga Mate Bulić najavio, ali je zbog zdravstvenih razloga o. g. otkazao, pa na Ilindan večer pjevaju naši prijatelji: Marin Previšić i grupa Kamen, svi ste pozvani.