NAJAVA: ILINDANSKE SVEČANOSTI 2014.Braćo i sestre! Pred nama je Ilindan, naš najveći župni blagdan Patron župe i Dan grada i općine. Kulturno – športski programi već su počeli, a Trodnevnicu i Ilindansko slavlje najavit ćemo detaljnije u sljedeću nedjelju.

Svaku večer Trodnevnice bit će ispovijed s više svećenika u 18,30 sati, a pobožnost sv. Iliji, sv. Misa i propovijed predvođena po jednim svećenikom sa strane bit će u 19,00 sati.

Četvrtak, 17. VII. poslije trodnevnice i sv. Mise, u 20,00 sati održat će se 11. Večer Folklora na Vanjskoj pozornici kod župne crkve u kojoj će sudjelovati 12 Društava od Dalmacije, preko Herceg-Bosne do Slavonije. Poslije službenog programa nastupit će naš domaći bend „Planet“ iz Stoca.

Nedjelja, 20. VII. – ILINDAN, posvetnu molitvu i svečanu sv. Misu u 11,00 s., predvodi: mons. dr. Vjekoslav Huzjak, biskup bjelovarsko-križevački. Poslije Mise pučko slavlje, a na večer na Ilindan opet pred crkvu u 21,00 sat na Koncert. Pjeva Marin Previšić i grupa „Kamen“. Ulaz slobodan, svi ste pozvani. Na Večer folklora, Ilindan i Ilindanski večernji koncert očekujemo veliki skup naroda sa svih strana.

Svi skupa dobro došli!