NAJAVA: Mala Gospa u StocuPred nama je Mala Gospa pa ćemo se za ovu našu župnu svečanost pipremiti trodnevnicom i sv. ispovijedi djece, mladih i odraslih, a svaku večer ispovijedaju po 2 svećenika sa strane, pa ovako:

Četvrtak: u 18,30 s. ispovijed školske djece Osnovne škole na početku Školske i vjeronaučne godine, a u 19,00 sati za sve pobožnost Gospi: krunica, litanije i sv. Misa, pjevaju Dječji zborovi: Modra Rijeka i Slavuji.

Petak: koji je ujedno i Prvi petak, u 18,30 s. ispovijed školske mladeži Srednjih škola i ostalih, a u 19,00 s. za sve pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Djevojačka skupina Vidoštačka Kraljica.

Subota: koja je ujedno i Prva subota, u 18,30 s. ispovijed za odrasle, treća večer trodnevnice Uočnica Male Gospe, ovo je ujedno i Gospojinska ispovijed, a u 19,00 s. pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Pjevačka skupina mladih Angelus. Pod ovom sv. Misom bit će blagoslov majki i očeva s malom djecom, pa neka sve majke i očevi s malom djecom dođu u subotu na Misu u 19,00 s. Poslije Mise bit će svečana zavjetna procesija s upaljenim svijećama oko naše župne crkve do Gospine špilje i pred Špiljom blagoslov majki i očeva s djecom i završetak slavlja, pa vas molim dođite u što većem broju i ponesite svijeće.

U nedjelju, 8 rujna je Mala Gospa sužaštitnica naše župe. Svečana sv. Misa samo jedna za čitavu župu bit će u 11,00 s., sv. Misu predvodi: don Pero Miličević, kpl. u župi sv. Mateja u Mostaru. Misu pjevaju zajedno svi naši zborovi, a ministranti doći u 10,30 s. Poslije Mise čašćenje uz pjesmu i razgovor pod našom starom lipom.