NAJAVA: Pokorničko hodočašće u Hrasno 2016.I ove godine organiziramo u Korizmi pokorničko hodočašće župa Trebinjsko-Mrkanske biskupije u Svetište Kraljice Mira u Hrasno, svake nedjelje hodočaste po tri župe, a svećenici susjedni ispovijedaju. Danas popodne ispovijedam i ja u Hrasnu.

U sljedeću nedjelju 28. II. hodočaste župe Rotimlja, Stjepan Krst, Stolac i Gradina kod Čitluka i zato ovdje u crkvi samo 2 sv. Mise, a 3. sv. Misa u Hrasnu u 16,30 s. Povratna karta autobusom košta 5 KM., prijave i uplate primam danas i do subote u Župnom uredu, a ne u autobusu, a potičem da pođete i malim autima.

Autobusi župa Stoca i Rotimlje polaze u nedjelju iz Stoca od crkve u 14,00 s. Program u Hrasnu: u 15 s. Križni put, zatim sv. ispovijed, ispovijeda više svećenika, u 16,30 sv. Misa, predvodi i propovijeda don Ante Luburić, župnik i dekan Trebinja. Poslije sv. Mise povratak kućama, iako nismo tamo dugo, možete ponijeti koju sitnicu za jelo i piće.

Prospekt hodočašća imate na oglasnoj ploči. Potičem vas da se javite za ovo hodočašće autobusom, a i da pođete osobnim autima, ovo je jedan pokornički dan u našem Svetištu.

U ovoj „Godina Milosrđa“ u Hrasnu možete uz ispovijed i sv. pričest, te izmoliti Vjerovanje i Očenaš na nakanu sv. Oca, dobiti potpuni oprost. I kad god u ovoj godini odemo u Hrasno na Misu, pa se ispovjedimo, pričestimo i izmolimo Vjerovanje i Očenaš na nakanu sv. Oca možemo dobiti potpuni oprost svih grijeha.