NAJAVA: Sv. Nikola u Stocu 2015.Sv. Nikola: Pred nama je blagdan sv. Nikole biskupa, u nedjelju 6. XII. Ove godine proslavit ćemo ga upravo u sljedeću nedjelju kada i dolazi njegov blagdan. Lani je bilo lijepo pa ćemo slično i ove godine.

Sutra u ponedjeljak, će naši ministranti dijeliti Zamolbe po gradu, a vi možete od danas i u Župnom uredu dati svoj novčani prilog do srijede večer, ili ministrantima ili preko župnog računa. Darove primamo samo u novcu da možemo što pravednije povezati darove djeci. Trebamo svezati 500 darova, a sv. Nikola nema, ako mu mi ne pomognemo.

Svim darovateljima unaprijed hvala, a sve darovatelje pročitat ćemo u nedjelju. U nedjelju je ovakav raspored: sv. Misa u 8,00 sati za svu djecu i ostale koji žele, poslije sv. Mise doček sv. Nikole u crkvi, podjela darova djeci koja dođu u crkvu, od rođenja koje roditelji donesu, preko Vrtića koje majke ili tete dovedu, pa do uključivo 8. razreda Osnovne škole.

Poslije podjele darova sva djeca i okupljeni puk sa sv. Nikolom izići ćemo na Trg sv. Ilije gdje ćemo se pozdraviti sa sv. Nikolom, od njega čuti koju riječ i primiti blagoslov. Još će biti sv. Misa u nedjelju u 9,30 sati, a treća sv. Misa u 11,00 sati na Ćemalovini.

Ministrantski sastanci bit će danas poslije sv. Misa, a sutra u ponedjeljak ministranti idu po gradu od 10,00 sati ispred Škole, dijeliti Zamolbe samo nekoliko starijih ministranata. Unaprijed hvala svima!