NAJAVA: Tropletovi dani kulture U utorak 5. studenog u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru održat će se susret vokalno-instrumentalnih sastava hercegovačkih župa. Na ovom susretu nastupit će 10 sastava sa 100-tinjak sudionika koji će izvoditi crkvene pjesme i duhovne šansone uz instrumentalnu pratnju. Program započinje u 18,00 sati sv. misom u župnoj crkvi, a nakon mise nastavlja se koncertom u kripti župe sv. Petra i Pavla.

Cijeli događaj odvija se u okviru ovogodišnjih Tropletovih dana kulture. Pozivamo sve koji mogu i žele da nazoče na sv. misi, a nakon toga i na koncertu naših mladih s namjerom da ih podržimo u njihovom glazbenom stvaralaštvu i potaknemo mlade i u drugim župama na slavljenje Boga molitvom i pjesmom.

U četvrtak 7. studenog, također u sklopu Tropletovih dana kulture, održat će se koncert Miroslava Škore u velikoj dvorani hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru s početkom u 19,00 sati. Prihod od prodaje ulaznica ide u Tropletovu zakladu “Uzdarje” iz koje će se stipendirati nadareni – izvrsni studenti. Koji žele mogu posjetiti i ovaj koncert i tako podržati naše mlade i nadarene studente u njihovom školovanju, nadamo se u budućnosti u korist svih nas.

UO HKZ Troplet

NAJAVA: Tropletovi dani kulture