U četvrtak, 19. lipnja je Tijelovo-Brašančevo-Korosande, zapovjedna Svetkovina i crkvena i državna. Sv. Misa u 18,00 sati u crkvi, da ne riskiramo radi vremena, a imamo dobro i vanjsko ozvučenje. Poslije Mise tradicionalna procesija kroz Grad. Skupit će se vjernici sa svih strana, bit će i koji svećenik.

Pozivam čitavu našu župu. Neka djeca od I. do IV. razreda, posebno Prvopričesnici ponesu košarice s cvijećem, koje će posipati putom ispred Presvetoga, molim učitelje-ce da budu uza svoje razrede.

Po našem Gradu bit će 4 oltara odakle će se obaviti blagoslov s Presvetim i blagoslov polja na sve 4 strane svijeta, a završni blagoslov u crkvi. Zamolit ćemo Policiju za uredovanje, Komunalno za čistoću, a mlađe ljude i naše mladiće za redare. Molim unaprijed da prodavaonice, lokali, kafići i sva poduzeća ne rade u vrijeme Mise i blagoslova od 18,00 do 20,00 s., jer to je veliki događaj u našemu gradu. Pokažimo se svi zreli i odgovorni na nacinalnoj i vjerskoj razini.

Molimo odgovorne u Klubu da u 16,00 s. otvore Igralište za parkiranje, radi gužve. Svi ministranti neka budu u sakristiji obučeni u 17,30 sati.

Generalna proba za sve pjevače Velikog zbora „Mladi“ na Tijelovo u 17,00 sati.