NAJAVA: Predavanje gen. vik. don Željka Majića za bračne parove iz naše župe u sljedeću nedjelju, 1. Korizmenu 1. ožujka 2020. godineU sljedeću nedjelju na 1. Korizmenu, imat ćemo našega biskupa Ratka u gostima, pa će biti samo 1 sv. Misa u 11,00 s. za čitavu župu, koju će predvoditi biskup Ratko. 

Prošlih godina lijepo je uspjelo s bračnim parovima, dosta vas se odazvalo, što je znak da je bilo pogođeno, pa ćemo tako organizirati i ove godine

Pa neka u nedjelju, uz ostali puk Božji, dođu i svi bračni parovi iz župe, nije važno koliko ste godina u braku, najprije dođite na sv. Misu u 11,00 s., a onda poslije sv. Mise biskup će održati upravo za vas predavanje ovdje u crkvi, a poslije predavanja navratit ćemo svi malo po običaju u našu župnu dvoranu s našim gostom na zajedničko druženje, prigodno čašćenje i ugodan razgovor. Dakle pozivam vas sve, čitavu župu, dođite na sv. Misu u nedjelju u 11,00 s., a poslije sv. Mise predavanje za bračne parove, ali mogu ostati na predavanju i svi oni koji žele, a ostali su poslije Mise slobodni.

Ovaj susret redovito organiziramo na početku korizme, pa neka tako bude i ove godine. Mješoviti zbor „Mladi“ neka bude na koru u 10,45 s., a ministranti obučeni u sakristiji u 10,30 sati.