NAJAVA: Završnica KMNL Crkve u Hrvata od 25. do 27.05.2017.KMNL Crkve u Hrvata: Naša župa Stolac ove je godine osvojila prvo mjesto u KMNL Hercegovine. Naše Hercegovačke biskupije ove su godine domaćini Završnice turnira gdje će se natjecati 16 momčadi iz naših raznih nad/biskupija.

U četvrtak večer dolaze sve momčadi u Svetište Srca Isusova u Studence gdje će sv. Misu predvoditi don Željko Majić gen. vik. iz Mostara, zatim ekipe idu u goste po Hercegovini. Mi u Stocu primamo predstavnike Dubrovačke biskupije.

Stolac igra u Čapljinskoj dvorani u petak sljedeće utakmice: Stolac-Zagreb 9,45; Stolac-Bjelovar 10,40; Stolac-Dubrovnik 13,10. Ako prođemo dalje i budemo prvi, a kakve momke imamo, nadamo se da hoćemo, onda igramo u petak poslijepodne u Čitluku u 18,00 sati, a ako budemo drugi, što je također dobro, onda igramo u Mostaru u 18,00 sati. Polufinale je u subotu u 10,00 sati, ovisi s kime i gdje. Finale je u subotu u 19,00 sati u Mostaru, podjela medalja i nagrada, večera i koncert u Mostaru.

Ovo javljamo svim ljubiteljima malog nogometa da mogu bodriti naše momke na najavljenim športskim natjecanjima. Ako bude trebalo naše momke svečano dočekati u Stocu u subotu, bit ćete preko naših medija i sredstava priopćavanja blagovremeno obaviješteni. Našim momcima želimo sreću, dobru igru i Božji blagoslov, a i ovo što smo do sada postigli veliko je. Prvaci Hercegovine. Bogu hvala!

NAJAVA: Završnica KMNL Crkve u Hrvata od 25. do 27.05.2017.