Postavljanje i kićenje „Božićnog bora“ i paljenje „Prve adventske svijeće“ na Jaslicama Stolac-Centar 2018. Katolička mladež župe Stolac u subotu, 1. prosinca 2018. na Uočnicu Prve nedjelje Došašća u 19,00 sati postavila je Božićni bor na Centru grada Stoca.

Okupio se veliki broj mladih koji su došli na ovu svečanost u večernjim satima, a većina ih je ponijela po jedan nakit od kuće i postavila ga na bor, tako da je ovo ustvari „Božićni bor katoličke mladeži Stoca“. A volonteri župe Stolac po već ustajenoj tradiciji na Centru grada postavili su Jaslice, okitili ih i osvijetlili i večeras su upalili „Prvu adventsku svijeću“ na Jaslicama, uoči Prve nedjelje Adventa.

U 19,00 sati došao je i stolački dumo Rajko, blagoslovio Božićni bor, Jaslice i sve nazočne: djecu, roditelje i mlade, čestitao im na ovoj plemenitoj akciji kićenja Bora i postavljanja Jaslica i zaželio svima ugodno i lijepo druženje u stolačkoj adventskoj večeri i tim činom otvorio „Advent u Stocu 2018.“ Kako je lijepo i Bogu milo kad se braća i sestre u Kristu nađu zajedno, jer Krist veli: „Gdje su dvojica ili trojica sabrani u moje ime tu sam i Ja među njima“.