Trodnevnica i Blagoslov Biskupijskog centra u StocuSrijeda, 17. VII. 1. večer trodnevnice u Biskupijskom centru, u 18,00 isp., u 19,00 s. sv. Misa i blagoslov Biskupijskog centra, slavlje predvodi naš biskup Ratko, pjeva: Veliki zbor „Mladi“.

Poslije sv. Mise: Večer Folklora u 20,30 s. na Centru grada: nastupa 12 Društava i klapa od Konavala preko Stoca do Đakova, a poslije Folklora pjeva bend: „Planet“ iz Stoca.

Svi ste pozvani, a pozovite i svoje prijatelje na proslavu blagoslova Biskupijskog centra i u bogati program 10. Večeri folklora na Centru grada.

Katalog, izdan povodom blagoslova Biskupijskog centra, možete pogledati ovdje: Katalog_2013_Stolac.pdf

Četvrtak, 18. VII. 2. večer trodnevnice u Župnoj crkvi u 18,30 isp., a u 19,00 s. pobožnost i sv. Misa, koju predvodi i propovij. don Jozo Ančić, župnik Ledinca, pjeva ledinački zbor: „Nebeske ruže“. Poslije sv. Mise u crkvi, svi idemo u Biskupijski centar na predstavljanje dviju knjiga, u 20,30 sati: „Župa Stolac turistička monografija“… i „Katalog umjetnina u Biskupijskom centru u Stocu“. Sudjeluju: biskup Ratko Perić, župnik don Rajko Marković i profesor Stanko Špoljarić, pjeva: stolačka ministrantska „Klapa šest“.

Petak, 19. VII. 3. večer trodnevnice u Župnoj crkvi u 18,30 isp., a u 19,00 s. pobožnost i sv. Misa, koju predvodi i propovijeda fra Stipan Šarić, župnik Klobuka, pjevaju stolačke skupine: „Kraljice“ i „Angelus“.