U groblju na Udori slavljena sv. Misa povodom zaštitnika sv. Mihovila 2018.U subotu, 29. rujna 2018. u groblju na Udori u 11,00 sati sv. Misu služio je stolački župnik don Rajko Marković. Na sv. Misi sudjelovalo je nekoliko desetaka vjernika, kako mještana tako gostiju i prijatelja.

Pod sv. Misom mladi su posluživali, čitali i predmolili. Don Rajko je uputio prikladnu propovijed okupljenom puku, naglasivši da je sv. Mihovil svladao đavla Lucifera i našao se s dobrim anđelima na pobjedničkoj strani i tako nama dao primjer da se trebamo odupirati zlu, a prianjati uz dobro.

Poslije sv. Mise domaćini su pozvali svoje prijatelje na obiteljsku gozbu. Dumo je čestitao blagdan, kako domaćima tako i gostima i zaželio svima ugodno, lijepo i prijateljsko poslijepodne, poslije je je obišao nakratko sve slavljeničke kuće, a Dumu je ove godine ugostila ručkom obitelj Šćepe Marića iz Podprisoja. Kako je zaista lijepo i Bogu ugodno kad se braća i sestre nađu zajedno najprije kod sv. Mise, a onda za obiteljskim stolom.