U groblju Ober-Doluša slavljena sv. Misa povodom zaštitnice sv. Ane 2019.U petak, 26. srpnja 2019. u groblju Ober-Doluša u 11,00 sati sv. Misu služio je stolački župnik don Rajko Marković. Na sv. Misi sudjelovalo je nekoliko desetaka vjernika, kako mještana tako gostiju i prijatelja.

Don Rajko je prikladnu propovijed uputio okupljenom puku, a bračni sveti par Joakima i Anu stavio za uzor svima. Na Zapadu je prevladao običaj da se na ovaj dan slavi sv. Ana, a na Istoku sv. Joakim, iako u katoličkom kalendaru stoji za danas blagdan sv. para Joakima i Ane roditelja B.D. Marije, pa se tako slave oboje isti dan.

Poslije sv. Mise domaćini su pozvali svoje prijatelje na obiteljsku gozbu. Dumo je nakratko obišao sve kuće, a svega ih je u dva sela Ober i Doluša šest, po tri obitelji u dva sela. Na kraju je župnika ugostila ručkom obitelj Ivana i Janje Vujnović iz Doluše, koji su ove godine proslavili 50 godina kršćanskog braka, Zlatni jubilej. Ovo su vrlo lijepe prigode za prijateljske susrete i druženja.