U groblju Riđica slavljena sv. Misa povodom Svih Svetih 2020.U subotu, 31. listopada 2020. po ustaljenom običaju, na uočnicu Svih Svetih, koje su mještani Riđice uzeli za svoje zaštitnike, u groblju Riđica u 15,00 sati sv. Misu služio je stolački župnik don Rajko Marković.

Na sv. Misi, po lijepom i sunčanom subotnjem danu, sudjelovalo je ove godine više desetaka vjernika, koji su došli sa svih strana pomoliti se za svoje pokojne. Prije sv. Mise bila je prigoda za sv. ispovijed, a onda je slijedila sv. Misa.

Pod sv. Misom mladi su ministrirali i čitali. Don Rajko je uputio prikladnu propovijed okupljenom puku, naglasivši da sigurno među svim svetima ima i naših pokojnika, očeva i majki, djedova i baka, koji su svojim životom na zemlji zaradili mjesto kod Boga u nebu, a koji se nalaze u čistilištu, mi se za njih molimo da ih dobri Bog preko naših molitava nagradi vječnim životom u nebeskom Kraljevstvu.

Poslije sv. Mise svi smo se na izlazu iz groblja uz ugodan razgovor malo počastili, jer su vjernici po običaju ponijeli od kuće ića i pića, a onda je Dumo obišao preostale tri kuće u Riđici u kojima još uvijek po netko živi, te ispovijedio stare koji nisu mogli doći u kapelu. Bogu hvala za ovakve obiteljske susrete na grobovima svojih predaka.