U župi Stolac na Dubravi proslavljena Gospa od Anđela, 2. kolovoza 2019.U petak, 2. kolovoza 2019. u selu Dubrava, stolačka župa proslavljena je zaštitnica mjesta i groblja Gospa od Anđela. Sv. Misu je predvodio i prigodnu propovijed okupljenom puku uputio stolački župnik don Rajko Marković.

Na Dubravi su samo dvije kuće Šutala-Bojića, jedna stalno Vidoje i Janja a jedna se otvara povremeno kuća pok. Janka Šutala. Na sv. Misu se okupilo nekoliko desetaka vjernika što domaćih što gosta i prijatelja i svi su se poslije sv. Mise uputili na gozbu u ove dvije obitelji.

Pohvalno je, kad se slavi patron nekoga mjesta ili sela, da to bude i prigoda da se rodbina iz svijeta okupi, porazgovori, obnovi stare uspomene, pa makar bile i samo dvije obitelji. Dumu je ove godine ugostila i pozvala na ručak obitelj pok. Janka Šutala, a prije ručka Dumo je po običaju posjetio i obitelj Vidoja i Janje Šutalo, te svima okupljenima na prijateljskoj gozbi čestitao ovaj slavljenički dan. Neka dobri Bog dade svima blagoslov, dobro zdravlje i radost u vjeri, po zagovoru naše nebeske zaštitnice Gospe od Anđela.