Vjeronauk kod crkve: U slijedeću subotu je krizma u župi, zbog organiziranja krizme, vjeronauka u tjednu nećemo imati.

Marko Milanović – obljetnica smrti: 30. travnja je 163. obljetnice mučeničke smrti Marka Milanovića, a jedanaesta obljetnica kako svakogodišnje na dan njegova mučeništva slavimo sv. Misu u Stocu u župnoj crkvi.
Povodom Markove mučeničke smrti imat ćemo sv. Misu u subotu u 18:00 sati. Sv. Misu predslavit će o. Josip – Joja Milanović.
Marko je kao mladić (imao je dvadesetk godina) mučenički je usmrćen 30. travnja 1859. na Morinama. Ubijen je iz mržnje prema katoliku i Hrvatu.
Pozivam Vas da se priključimo na ovo sv. Misno slavlje.
Marko je uzor svim našim mladima, da se hrabro i odgovorno živi kršćanska vjera i pripadnost Katoličkoj Crkvi.
Za vrijeme sv. Mise pjevat će zbor „Mladi“
Na sv. Misu i procesiju iz sakristije prema oltaru trebaju doći svi ministranti.

Dječji zbor – „Modra rijeka“: Probe dječjeg zbora „Modra rijeka“ zbog krizme u subotu i Mise za pokojnog Marka Milanovića Dječji zbor će dogovoriti probu pjevanja u drugi dan z tjednu i dobro se pripremiti za nastup na Aladinićima na zborovanju dječjih zborova koji je planiran u subotu 7. svinja.

Pjevanje za srednjoškolce: Zbor srednjoškolaca molim da dogovori probu pjevanja u neki drugi dan u tjednu. U subotu zbog krizme i Mise za Marka Milanovića neće moći.

Gospin mjesec svibanj: U nedjelju počinje mjesec svibanj, mjesec posvećene Blaženoj djevici Mariji. Raspored pobožnosti reći ću u slijedeću nedjelju.

Domanovići – Sv. Josip: Na Domanovićima je u slijedeću nedjelju, 1. svibnja, sv. Josip Radnik – patron župe. Sv. Misa bit će u 11:00 sati. Trodnevnica će bit 28., 29. u 18:00 sati, a 30. travnja u 20:00 sati. Pola sata prije Mise u subotu bit će prilika za ispovijed.

Krizma: U slijedeću subotu u 11:00 sati imat ćemo krizmu. Mise u sedam sati neće bit.
Popalt – sv. Josip: Misa na poplatu povodom sv. Josipa bit će u subotu, 30. travnja u 9:00 sati. Misu će predslaviti don Mile Vidić.
Molio bih da netko očisti i pripremi kapelicu za Misno slavlje.

Krizmanici – generalna proba: Generalna proba za ceremonije na krizmi imat ćemo u ponedjeljak u 18:00 sati.

Krizmnici – Ispit: Ispit krizmanika bit će u utorak u 18:00 sati.

Krizmanici – ispovijed: Ispovijed krizmanika bit će u petak, 29. travnja, u 17:00 sati.

Mise u slijedeću nedjelju: Mise u slijedeću moramo uskladiti prema Misi na Domanovićima gdje se slavi patron župe:
– 8:00 sati – župna crkva, sv. Misu će predslaviti o. Josip – Joja Milanović
– 9:00 sati – Pješivac – Novo groblje – Misu će predslaviti dumo Ljubo
– 11:00 sati: Domanovići – patron župe, dumo Ljubo će koncelebrirati na Domanovićima

Prva nedjelja u mjesecu: Slijedeća nedjelja je Prva nedjelja u mjesecu. Pobožnost Prvih nedjelja bit će u nedjelju prije Mise u župnoj crkvi i na Pješivcu.

Potres u Stocu: U petak, 22. travnja u 23:07 minuta dogodio se jači (6,01 stupanj) potres u Stocu i u cijeloj Hercegovini. Treslo je ružno. Poslije prvog, do jutarnjih sati, slijedilo je desetak manjih. Na kući nije bilo nikakvih oštećenja. Pod crkve je prekriven klačardom. Pukotine stare po crkvi su se proširile na desetak se novih pojavilo. Jedna osoba u Stocu je smrtno stradala, a više osoba je ranjeno. Više zagrada u gradu je oštećeno. Grad je formirao Stožer za ispitivanja i popisivanje štete.

Pokojnici: U prošlom tjednu umrla je Ruža Škrba r. Raič, za nju ćemo se pomoliti…

Najava pokopa: Umro je Stanko Raguž Lazarov s Barana. Pokop će bit danas u 17:00