Dvadeset i osma nedjelja kroz godinu – 10.10.2021.

Župni oglasi

Misa u slijedeću subotu 16. listopada: U slijedeću subotu je vjenčanje u 17.00 sati, ako bi bila krunica i Misa u 18.00 sati bila bi stiska s vremenom, zato će krunica i Misa bit u 18.30 sati.

Krunica i Misa: S pobožnošću krunice i Misnog slavlja nastavljamo u 18,00 sati, osim u slijedeću subotu kada će Misa i krunica bit u 18,30 sati.

Krunica, Misa i školska djeca: Molio bih da sva školska djeca redovito dolaze na krunicu. Nije riječ o prisili djece na moljenje krunice, nego privikavanje djece na molitvu i na pobožnost.

Biskup Petar u Stocu: Biskup Petar doći će u Stolac u nedjelju 24. listopada i predslavit će sv. Misu u 11,00 sati. Za tu zgodu molio bih zbor „Mladi“ da preuzme pjevanje Mise, voditelje čitača i ministranata da obrate pozornost na određivanje čitača i ministranata. Povodom biskupova dolaska slavit ćemo Misu u 8,00 i 11,00 sati. Mise u 9,30 neće biti.

Komanje brdo: Misa na Komanjem brdu bit će na sv. Luku 18. listopada u 11,00 sati.

Čitači za vrijeme Mise: Od slijedeće nedjelje započet ćemo čitanje nedjeljnih čitanja s devetim razredom.

Za crkvu su dali: Obitelj Čoko povodom smrti i pokopa Jolentine – Jole Čoko za crkvu su dali 350 maraka.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Vlatko Raguž sin Brankov i Slađane r. Matić iz Aladinića i uzima Manuelu Krišto, kćer Jakovljevu i Sonje r. Plavčić iz Busovače. Vjenčanje predviđeno 16. listopada u 17.00 sati. Mladencima neka Bog blagoslovi brak.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Hrvoje Marijanović sin Tihomirov i Jelene r. Batulović iz Stoca, i uzima Lauru Pažin kćer Milenkovu i Ankice r. Meljanac s Rotimilje. Vjenčanje predviđeno 16.10.2021. Mladencima neka Bog udjeli blagoslovljen brak.

Pokojnici: U prošlim danima umrla je opremljena svetim sakramentima Jolentina – Jola Čoko. Za nju ćemo se pomoliti.