Božićno vrijeme: Danas završava liturgijsko Božićno vrijeme, a nastavlja se vrijeme kroz liturgijsku godinu.

Osvrt na Božićne dane: Božić i Božićni dani čine čovjeka radosnim i ugodnim. Hvala svima koji su se i ovoga Božića i Božićnih dana znali ponašati Božićno – radosno. Spasonosno je htjeti i činiti dobro. Neka nas dobro od Boga uvijek prati. Ne mogu istaknuti nešto što mi je bilo ljepše i ugodnije od drugoga. Sve mi je bilo ugodno: Dani Adventa u Stocu, Koncert u središtu grada, pohod starijim i bolesnim osobama, pohod obiteljima u blagoslovu kuća, Božićne Mise – svi dani su bili milosni dani. Hvala, svima koji su učinili da nam bude ljepše: organizatorima Adventa, organizatorima kićenja grada, župnog dvorišta, župne kuće, crkve iznutra, pjevačima, ministrantima, čitačima. Hvala svim župljanima, bili smo ovoga Božića, velika i skladna župna obitelji.

Osvrt na blagoslov kuća i pohod obiteljima župe: Pohod obiteljima župe i blagoslov kuća završili smo u ponedjeljak, 3. siječnja. Hvala svećenicima koji su pomagali u blagoslovu, pratiteljima u pratnji po župi, vama svima na lijepom i ugodnom susretanju u vašim obiteljima.

U Župnom uredu možete nabaviti kalendar od 12 lista i džepni kalendar.

Crkva na kamenu: Stiglao je novi broj CnaK-a. Cijena CnaK-a je 4 KM.

Vjeronauk kod crkve:
– subota, 15. siječnja: osmi i deveti u 17:00 sati
– nedjelja, 16. siječnja:
– u 9:00 sati: drugi, treći i četvrti razred
– u 10:15 sati: peti, šesti i sedmi razred

Dječji zbor – „Modra rijeka“: Probe dječjeg zbora „Modra rijeka“ bit će u subotu u 16:00 sati.

Groblje Vidovo polje: U dvorani župnog pastoralnog centra možete kod odbornika platiti članarinu za Vidovo polje.

Pokojnici: U proteklim danima umrli su: Luka Raguž i Marinko Bošković. Luka je pokopan u petak, a pokop Marinku bit će danas u 14:00 sati u Vidovu Polju. Za Lukin i Marinkov pokoj pomolimo se : Očenaš…