Župni oglasi: 22. N. K. G.,  29.8.2021.

– Prvi Petak, subota i nedjelja u mjesecu: U slijedećem tjednu su Prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu. Ispovijed će bit pola sata prije Svetih Misa.

– Mala Gospa – Supatron župe Stolac: Svetkovinu Male Gospe, supatron župe Stolac, proslavit ćemo 8. rujna sa Svetom Misom u 11,00 sati. Svetkovini Male Gospe prethodit će trodnevnica (5, 6 i 7. rujna, tj. nedjelja, ponedjeljak i utorak). Svaku večer bit će prilika za ispovijed. Pozvat ćemo barem po kojega svećenika za pomoć u ispovijedanju. Prvi dan neka na ispovijed dođu školska djeca, drugu večer svi mladi. Odrasli, neka dođu na ispovijed na uočnicu ili neka se priključe u ispovijedima prema samostalnom nahođenju u bilo koji dan. Ispovijed će započinjati u 18:30 sati, a Sv. Misa s pobožnošću (krunica i litanije) u 19:00 sati.

Sve druge obavijesti povezane s proslavom Male Gospe imat ćemo u slijedeću nedjelju.

– Zahvala don Rajku: Hvala don Rajku za sve dobro što je u stolačkoj župi u dvadeset i dvije godine župničke službe učinio. Nadam se da ću moći s Božjom pomoći nastaviti tamo gdje je on premještajem stao.

– Ženidbeni oglasi: Ženi se Zoran Milanović, sin Zdenkov i Zdenke r. Perić i uzima Antonelu Čepirlo kćer Emilka Čepirla i Jelene r. Blažević iz Krvavca, župa Gospe Karmelske u Bagalovićima – Splitska nadbiskupija. Vjenčanje predviđeno 5. rujna Mladencima neka dobri Bog blagoslovi brak.